Skip to content

DVT Advies

DVTadvies is hét advies- en inspectiebureau op het gebied van bedrijfshuisvesting, brandveiligheid, datacenters en duurzaamheid. Vanuit het hoofdkantoor in Utrecht en de vestiging in Rotterdam werken specialistische medewerkers iedere dag aan diverse projecten. Hierbij staat het borgen van veiligheid en het leveren van afgesproken kwaliteit voorop. DVT Advies is werkzaam in heel Nederland.
Onze adviseurs onderscheiden zich door integriteit, kwaliteit, deskundigheid en ervaring. DVTadvies beschikt over een gecertificeerd managementsysteem. Het kwaliteitssysteem is gecertificeerd volgens ISO-9001, ons milieubeleid volgens ISO-14001, de informatiebeveiliging volgens ISO-27001 en veiligheid conform VCA**.
Bij DVTadvies staat professionaliteit zeer hoog in het vaandel. U als klant staat centraal en zij doen eigenlijk altijd meer dan men denkt en verwacht, over een zeer breed scala aan diensten. Tegelijk kennen zij een prettige no-nonsense cultuur, met een heel platte organisatie en gemotiveerde, hardwerkende en gezellige collega’s. DTVAdvies is een hecht team en geloven in de kracht van samenwerking, vakmanschap en integriteit. Daar staan zij sinds de oprichting in 2002 om bekend.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met DVT Advies

tpif6ryF
Adres
Savannahweg 25b
Plaats
Utrecht
Postcode
3542 AW
Telefoonnummer
030 – 223 86 90

Producten van DVT Advies

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.