Skip to content

Dormakaba

Dorma en Kaba zijn nu Dormakaba. Onze fusie onderstreept de gepassioneerde toewijding voor de klanten. Dormakaba biedt producten, oplossingen en services voor een beveiligde toegang tot gebouwen en ruimten aan. Dit gebeurt nu vanuit één centraal punt. Met meer dan 150 jaar ervaring staat Dormakaba voor veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. En met deze basis willen ze als vakkundige partner aan uw zijde blijven staan.

De fusie tot dormakaba biedt een toegevoegde waarde in elke fase van de samenwerking. Dormakaba staat nu tijdens elke ontwikkelingsfase van uw bouwproject voor u klaar om u de beste oplossingen aan te bieden, afgestemd op uw behoeften. Dormakaba richt zich op de ontwikkeling van producten, oplossingen en services die het leven van onze klanten en eindgebruikers eenvoudiger en veiliger maken.
Met onze aanwezigheid in meer dan 130 landen is Dormakaba zowel wereldwijd als plaatselijk actief. Ze staan overal voor u klaar. Ze kennen de lokale vereisten, ze luisteren naar haar klanten en partners, ze stellen de juiste vragen en houden rekening met elk aspect om tot slimme, veilige toegangsoplossingen te komen. Alles met betrekking tot deuren en een beveiligde toegang tot gebouwen en ruimten wordt nu vanuit één centraal punt voorzien.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Dormakaba

n_company_37_Dormakaba_NewV1
Adres
Dalwagen 45
Plaats
Dodewaard
Postcode
6669 CB
Telefoonnummer
088 352 33 33

Projecten van Dormakaba

Producten van Dormakaba

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.