Skip to content

Domotica partners

Domoticapartners is een pure specialist die domoticaoplossingen ontwerpt en implementeert voor de particuliere en zakelijke markt. Dat betekent dat zij u adviseren, maar ook de realisatie verzorgen voor woning- en gebouwautomatisering in uiteenlopende projecten zoals woonhuizen, hotels, kantoren, zorginstellingen, winkels en scholen.

Elk project kent zo zijn eigen voorkeuren en stelt vaak ook eisen als het gaat om domotica en gebouwautomatisering. Met de kennis en expertise die ze bij Domoticapartners in huis hebben, kunnen zij uw wensen of die van uw klant, volledig in kaart brengen en via een zorgvuldig uitgebalanceerd concept ook realiseren.

De basis voor al onze projecten is het fabrikantonafhankelijk en wereldwijd genormeerde KNX-systeem. Hiermee zijn zij in staat om de meest uiteenlopende componenten en systemen met elkaar te laten communiceren. Denk daarbij aan verlichting, verwarming, zonwering, gordijnen, beveiliging, audio&video, en diverse andere installaties.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Domotica partners

15193443_205010269906913_1568051831770899692_n
Adres
Newtonstraat 5
Plaats
Heerhugowaard
Postcode
1704 SB
Telefoonnummer
072 210 0110

Producten van Domotica partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.