Skip to content

DETEC Groep

Als een van de grotere elektrotechnische beveiligingsbedrijven in Nederland is DETEC al meer dan 30 jaar een vast begrip als het gaat om veiligheid. Van levering en installatie tot onderhoud van professionele inbraakmeld-, brandmeld-, toegangscontrole- en camerasystemen, DETEC staat voor een professionele service op het gebied van beveiliging. Bij alarmmeldingen biedt de meldkamer 24 uur per dag, 7 dagen in de week goede service. DETEC is BORG gecertificeerd en hebben onze eigen meldkamer, door justitie erkend.

DETEC is de landelijke beveiliger in uw regio en heeft elf locaties verspreid door Nederland. In de meeste gevallen zitten ze dus bij u in de buurt. De vestiging in uw regio is niet alleen dichtbij, maar belangrijker, het kent uw regionale omstandigheden en weet of er specifieke behoeften aan veiligheid kunnen spelen in uw regio.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met DETEC Groep

logo
Adres
Purmerenderweg 42
Plaats
Zuidoostbeemster
Postcode
1461 DD
Telefoonnummer
088 0029420

Producten van DETEC Groep

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.