Skip to content

Dakbehoud Nederland

Dakbehoud Nederland is een formule in beheer bij NDA B.V. Bij deze formule zijn diverse dakdekkersbedrijven aangesloten. Hierdoor beschikt Dakbehoud Nederland over een uitstekende landelijke dekking en is er altijd een bedrijf bij u in de buurt.

Dakbehoud Nederland is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen grote, geselecteerde kwaliteitsbedrijven in de dakdekkersbranche. Vanuit dit verband, de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA) is Dakbehoud Nederland opgericht. NDA is een onafhankelijke organisatie die continu bezig is met dakbeheer. De verbetering van de kwaliteit en veiligheid van de dakdekkersbranche en een spoedige implementatie van innovaties in het werkveld. Hierin worden kennis en kunde samengebracht van de aangesloten bedrijven en verbindingen gemaakt met overheden, certificerende instanties en overige stakeholders.

Dakbehoud Nederland is een commerciële samenwerking onder de vlag van de associatie die zich bezighoudt met planmatig dakonderhoud en beheer van daken voor landelijk opererende vastgoedbeheerders. Daarmee kan Dakbehoud Nederland deze specifieke groep opdrachtgevers van dienst zijn met een eenduidige aanpak voor al hun vastgoed in Nederland.

Door intensieve samenwerking en het delen van individuele expertise kunnen de lidbedrijven van NDA in het Dakbehoud concept een hoogwaardige en eenduidige dienstverlening garanderen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Dakbehoud Nederland

dakonderhoud-dakbeheer-h56
Adres
Nevelgaarde 40
Plaats
Nieuwegein
Postcode
3436 ZZ
Telefoonnummer
036 530 4490

Producten van Dakbehoud Nederland

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.