Skip to content

Crown Security service

Crown Security Services is een landelijk werkende organisatie gevestigd in Zwijndrecht (Zuid-Holland). Zij leveren niet alleen de beste diensten, maar denken ook proactief mee over de meest geschikte veiligheidsoplossing voor elk specifieke situatie.

Crown Security streeft naar perfectie en gaan net een stapje verder waar andere stoppen, zo zorgen zij er samen voor dat ieder project een succes wordt en dat verwachtingen worden overtroffen.

De medewerkers van Crown Security die reeds jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche hebben zijn dagelijks in de weer om op zorgvuldige en competente wijze alle beveiligingsprojecten succesvol en naar de klant zijn wensen te realiseren.

Door de platte organisatiestructuur kan er snel worden geschakeld als dat nodig is. Zo kan er snel en flexibel aan aanvragen voldaan worden.

De werknemers van Crown Security Services beschikken over een ruime ervaring binnen het vakgebied. Daarnaast is er de kennis en kunde aanwezig op het gebied van diverse specialisaties binnen de beveiliging, waardoor werknemers breed en flexibel inzetbaar zijn. Vanzelfsprekend zijn alle werknemers in het bezit van de benodigde vakdiploma’s.

Crown Security Services kenmerkt zich door haar stipte werkwijze, een professionele houding, duidelijkheid en korte lijnen. Door jarenlange ervaring en het ruime aanbod aan beveiligingsdiensten bieden zij een passende beveiligingsoplossing voor iedere klant. Crown Security Services biedt haar klanten verschillende diensten. Deze diensten worden geheel afgestemd op de behoefte van de klant en opdrachtgever en op maat aangeboden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Crown Security service

crown_logo_png
Adres
Stationsweg 41
Plaats
Zwijndrecht
Postcode
3331 LR
Telefoonnummer
085 130 1241

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.