Skip to content

Comhan

WELKOM BIJ COMHAN

Aluminium op maat en uit voorraad

Comhan is een producerende groothandel op het gebied van aluminium platen, aluminium profielen en slimme aluminium systemen. Wij hebben een grote voorraad en een arsenaal aan kennis in huis en zijn daarom een partner van formaat voor grote, maar ook voor kleinere projecten. Dankzij 70 jaar ervaring weten we als aluminium leverancier altijd snel en kundig op elke vraag in ons vakgebied te antwoorden. Heeft u maatwerk nodig? Bij ons kunt u terecht voor RVS en aluminium op maat. U vindt bij ons zelfs aluminium platen met RVS look!

Aluminium voor bouw en industrie

Comhan weet als geen ander aan welke eisen aluminium voor de bouw en industrie moet voldoen. Zeker als het gaat om zichtwerk is het belangrijk dat de producten van hoge kwaliteit zijn. Bent u op zoek naar aluminium gevelbekleding systemen zoals waterslagen, aluminium composiet platen of zonwering onderdelen? Deze, en vele andere systemen, kunt u bij Comhan al vanaf 1 stuk of in bulk uit voorraad bestellen. Heeft u een aluminium profiel nodig dat precies is afgestemd op uw specifieke wensen? Comhan geeft advies en ontwikkelt graag met u mee!

Systemen voor visuele communicatie

Comhan ontwikkelt al meer dan 30 jaar in eigen huis aluminium systemen voor visuele communicatie. Van grote doek-spansystemen voor buiten tot verlichte of onverlichte textielframes om binnen toe te passen. Van bewegwijzering systemen en reclamezuilen die met LED-verlichting als lichtreclame ingezet kunnen worden tot terrasscherm systemen die zowel functioneel zijn en dienen als reclamemiddel. Vindt u in ons uitgebreide assortiment toch niet het systeem dat u zoekt? Comhan ontwikkelt continu nieuwe systemen en denkt graag met u mee!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Comhan

logo
Adres
Joh. Enschedeweg 11
Plaats
Uithoorn
Postcode
1422 DR
Telefoonnummer
0297-513636

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.