Skip to content

Climapartners

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service installatiebedrijf op het gebied van airconditioning, warmtepomp en ventilatie systemen en is werkzaam uitsluitend in de zakelijke markt. Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken zij dagelijks mooie duurzame installaties waar ze trots op zijn.
Climapartners werkt uitsluitend met A-merken en materialen van topkwaliteit waarbij ze in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.
Kortom alle kennis is in huis voor het perfect beheersen van een aangenaam binnenklimaat in uw kantoorgebouw, hotel, horeca gelegenheid, datacenter, school, instelling of winkel etc.
Climapartners BV werkt geheel volgens de laatste Europese normeringen en is STEK (STichting Erkenningsregeling Koudetechniek) en F-Gassen gecertificeerd onder nummers 6397-00 en FGO-287/1. Climapartners heetf meer als 30 jaar ervaring binnen het vakgebied en zijn niet merk gebonden waardoor zij in staat om voor elke opdrachtgever een op maat gemaakte offerte aan te kunnen bieden.
Climapartners BV is werkzaam in geheel Nederland en in sommige situaties ook daarbuiten, onze technici hebben al vele airconditioning, warmtepomp en ventilatie systemen geleverd, geplaatst, onderhouden, in bedrijf gesteld of van service voorzien. Dit veelal in eigen beheer maar tevens als professionele partner van fabrikanten, collega installateurs, adviseurs en bouwbedrijven.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Climapartners

cropped-Climapartners
Adres
Flemingstraat 27
Plaats
Heerhugowaard
Postcode
1704 SL
Telefoonnummer
072 743 9958

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.