Skip to content

CBRE

CBRE is een internationale vastgoed- en huisvestingsadviseur met alle vastgoedexpertise in eigen huis. Ze richten zich op commercieel vastgoed in alle sectoren, zoals kantoren, winkels en winkelcentra, industrieel en logistiek vastgoed, hotels, woningcomplexen en zorgvastgoed.

Door een compleet aanbod in vastgoed- en huisvestingsadvies zijn ze sterk in een integrale benadering van ieder vastgoedvraagstuk. Haar grote kennis van de vastgoedmarkt en jarenlange ervaring geeft CBRE een vooraanstaande positie in de Nederlandse en internationale markt. Hierdoor kunnen zij tot echte meerwaarde komen voor onze klanten. Dit zijn beleggers, eigenaren, huurders, eindgebruikers en financiers van commercieel vastgoed.

Met ruim 1.450 medewerkers behoort CBRE in Nederland tot de grootste vastgoedadviseurs. Wij bieden strategisch advies, management en begeleiding bij de uitvoering van alle vraagstukken in vastgoed. Van verkoop en aankoop van vastgoed, taxaties, vastgoedbeheer en technische advisering voor eigenaren en beleggers tot aan strategisch huisvestingsadvies, werkplekadvisering, interieurontwerp en projectmanagement voor huurders en eindgebruikers. Daarnaast bieden we ook specialistisch advies op het gebied van financiering van commercieel vastgoed

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is ’s werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2016). De organisatie heeft meer dan 90.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 480 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met CBRE

logo-cbre
Adres
Anthony Fokkerweg 15
Plaats
Amsterdam
Postcode
1059 CM
Telefoonnummer
020 626 26 91

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.