Skip to content

Carrier

Carrier is wereldleider op het gebied van geavanceerde verwarmings-, airconditioning- en koeloplossingen. De experts van Carrier bieden duurzame oplossingen door levering van energie-efficiënte producten, regelsystemen voor gebouwen en energiediensten aan klanten in de utiliteitsbouw en klanten in de detailhandel, catering en de transportsector. Carrier werd opgericht door de uitvinder van de moderne airconditioning. Het bedrijf verbetert ons leefmilieu door technologische innovatie en milieuverantwoord ondernemen. Carrier is een onderdeel van United Technologies Corp., een toonaangevende leverancier aan de lucht- en ruimtevaartsector en de bouwsector wereldwijd.
Carrier is officieel lid van de Dutch Heat Pump Association (DHPA). De DHPA is de brancheorganisatie voor fabrikanten en importeurs van warmtepompen in de woningbouw en utiliteit.
De DHPA draagt bij aan een verduurzaming van de gebouwde omgeving, in lijn met de landelijke doelstellingen ten aanzien van CO2 emissie reductie, energiebesparing en gebruik van hernieuwbare energie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Carrier

kisspng-logo-brand-carrier-corporation-refrigeration-font-carrier-wifi-controller-smart-air-conditioner-in-5b91ac860
Adres
Papendorpseweg 83
Plaats
Utrecht
Postcode
3528 BJ
Telefoonnummer
088 567 67 00

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.