Skip to content

Mosaic World

Reshaping Urban Living Together

Bij Mosaic World is het ons doel om het leven in de stad te vernieuwen. Om dat te doen hebben we een aantal divisies die samenwerken om het tempo waarin gemeenschapsopbouwende verbindingen tot stand komen te versnellen. Wij fungeren als een katalysator voor de gemeenschap, door een grote verscheidenheid aan mensen in contact te brengen met de meest uiteenlopende beschikbare, betaalbare woonruimtes, van kale betonnen studio’s tot volledig gemeubileerde appartementen. Daarnaast bieden wij diensten aan die gemeenschappen helpen te beschermen en te koesteren, door ze veilig en sociaal te houden terwijl ze groeien.

Een stad kan namelijk worden onderverdeeld in wijken, buurten en straten. Maar dat is niet waar steden van gemaakt zijn. Steden bestaan uit gemeenschappen, en die gemeenschappen bestaan weer uit verbindingen, menselijke verbindingen, tussen mensen en de ruimten, zowel privé als openbaar, waar zij wonen en werken. Beleidsmakers zijn er lang van uitgegaan dat de enige manier om deze verbindingen tot stand te brengen het aanmoedigen van levenslang eigenwoningbezit was.

Maar steden gedijen op dynamiek en verandering, op mensen die komen en gaan. Dat is hun blijvende aantrekkingskracht: een caleidoscopische reeks van spannende, nieuwe verbindingen die ze bieden.

“Ons doel bij Mosaic World is om samen het stedelijk leven opnieuw vorm te geven”

Om dat te bereiken, hebben we een aantal divisies die samenwerken om het tempo waarin gemeenschapsopbouwende verbindingen tot stand komen te versnellen. Wij fungeren als een katalysator voor de gemeenschap, door een grote verscheidenheid aan mensen in contact te brengen met de meest uiteenlopende beschikbare, betaalbare woonruimten, van kale studio’s tot gemeubileerde flats. Ook bieden wij diensten aan die gemeenschappen helpen te beschermen en te koesteren, door ze veilig en sociaal te houden terwijl ze groeien.

Een mozaik van merken

Waar het tekort aan stedelijke ruimtes en het realiseren van geschikte woningen een groot probleem wordt, biedt https://b-righturbanliving.com/, oplossingen op een duurzame manier. Wij werken aan een toekomst waarin betaalbare, comfortabele woningen beschikbaar zijn voor iedereen die in een stedelijke omgeving wil wonen. Maar ook aan een wereld waarin het meer dan logisch is dat mensen de voorzieningen die zij in hun dagelijks leven nodig hebben, vinden op de plek waar zij wonen.

Via https://plazaresidentservices.com/nl-nl, bieden wij studenten, starters en andere ‘nieuwe stedelingen’ kwalitatief hoogwaardige woonruimtes en programma’s, diensten en beheer die sociale betrokkenheid en verbinding bevorderen.

Maar veranderende steden staan ook vol met leegstaande panden; panden die maar al te vaak leiden tot verval, maar die ook een motor kunnen zijn voor stedelijke innovatie als ze worden bewoond door de juiste mensen: creatief, flexibel, betrokken en verantwoordelijk. Via https://monoma.eu/nl-nl vinden we de juiste mensen, koppelen we ze aan tijdelijke leegstaande woon- of werkruimtes en ondersteunen we ze om van een ‘leegstaand pand’ een deel van een gemeenschap te maken terwijl ze er wonen of werken.

Het maakt niet uit wat voor soort ruimtes we beschikbaar hebben, het begint allemaal met het vinden van de juiste mensen – creatief, verantwoordelijk, open – en het verbinden van hen met de juiste woonruimtes – betaalbaar, stedelijk, divers. Via ons online platform, https://newnewnew.space/, kunnen mensen het specifieke type woonplek of ruimte vinden dat ze willen.

Onze vastgoedbeveiligingsdivisie, https://watchtowersecuritysolutions.com/nl-nl, is ook gebaseerd op de overtuiging dat gemeenschap het beste beveiligingssysteem is dat er is. In tegenstelling tot andere diensten die de nadruk leggen op het afschermen van ruimtes, het afsnijden van verbindingen en het creëren van gevaarlijke ‘dode zones’ in het gemeenschapsweefsel, houden wij leegstaand vastgoed veilig met een aanpak die gebaseerd is op zowel gemeenschapsbewustzijn als vertrouwde waakzaamheid.

Zoals bij elk mozaïek is de waarde van Mosaic World veel meer dan de som der delen. Elk van onze divisies heeft een uniek voordeel doordat het deel uitmaakt van een groter ‘ecosysteem’ van bedrijven, allemaal ontworpen om onze gedeelde visie te realiseren, een visie van levendige stedelijke ruimten bestaand uit een diverse en dynamische bevolking.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Mosaic World

MW_Logo_Dark-Blue-Med
Adres
Noord-Brabantlaan 2
Plaats
Eindhoven
Postcode
5651 LX
Telefoonnummer
088 226 3516

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.