Skip to content

Camelot Europe

Camelot Europe helpt eigenaren en beleggers van vastgoed bij het beheer, onderhoud, beveiligen en ontwikkelen van hun vastgoedportefeuille.

Camelot Europe is in 1993 in ’s-Hertogenbosch opgericht als antikraakbedrijf. Het concept werkt tweeledig. Aan de ene kant biedt het een vorm van beveiliging aan eigenaren van leegstaand vastgoed. Vandalisme, kraak, diefstal, verpaupering en technische schade worden tegengegaan. Aan de andere kant zorgt het voor een voordelige tijdelijke woonoptie voor woningzoekenden. Tegen een kleine vergoeding per maand mogen bewoners gebruik maken van een pand.

Het antikraaksucces is mede te danken aan de door Camelot ontwikkelde juridische contractvorm: de bruikleenovereenkomst. Sinds de oprichting zijn er meer dan honderdduizend bewoners geplaatst via deze overeenkomst. Daarbij waren er slechts 26 kortgedingprocedures omdat de bruikleners weigerden te vertrekken. Al deze procedures zijn met succes door Camelot gewonnen!

Vandaag de dag is Camelot dé Europees marktleider voor leegstandbeheer. We opereren momenteel in 8 landen: Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Finland, Denemarken en België. Naast deze geografische groei, zijn wij ook bezig met het verder ontwikkelen van ons takenpakket. We zijn allang geen antikraakbedrijf pur sang meer, maar hanteren inmiddels vier verschillende business units. Camelot biedt hiermee een uniek en totaal onderscheidend pakket van diensten waardoor wij een zeer brede klantengroep uitgebreid van dienst kunnen zijn.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Neem contact op met Camelot Europe

Camelot Europe
Adres
Reykjavikstraat 4
Plaats
Utrecht
Postcode
3543 KB
Telefoonnummer
088 226 3568

Producten van Camelot Europe

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.