Skip to content

Boudewijn Hosmus

Met een prachtig uitzicht op het unieke polderse landschap maken wij met veel passie en plezier unieke, massief houten keukens en interieur-werken. Wij vertalen uw wensen naar uw unieke droomkeuken.

Onze projecten zijn allemaal anders en uniek! Geen keuken is hetzelfde en altijd persoonlijk en precies naar uw smaak. Ons streven is om van iedere keuken iets persoonlijks te maken. We bereiken dit door rekening te houden met de ambiance van uw huis. Het resultaat? Dé perfecte balans!

Door onze expertise kunnen we u adviseren op het gebied van indelingen en afwerkingen van wanden en vloeren. Het bedenken van creatieve keuken- en interieur oplossingen is ook bij ons mogelijk. Wij bieden u persoonlijk contact en korte lijnen. Hiermee willen wij u net dat beetje extra bieden. Door de jaren heen hebben we reeds veel mooie projecten mogen realiseren.

Inmiddels werken ze bij Hosmus met een vast en deskundig team (bestaande uit 8 experts) dat elke dag weer met hart voor de zaak en de klant aan de slag gaat. Ook lopen er regelmatig stagiaires van de opleiding HMC (hout en meubileringscollege) in het bedrijf. Er is een groot gebrek aan goede vakmensen. Door erkend leerbedrijf te zijn, kunnen zij de kennis, ervaring en liefde voor het vak overbrengen. Bovendien laten ze hen graag kennismaken met het bewerken van massief hout. Door leerlingen hierin te begeleiden, gaat deze prachtige manier van houtbewerking niet verloren.

Vakmanschap staat nog altijd hoog in het vaandel: de passie voor het maken van mooie dingen is van generatie op generatie overgegaan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Boudewijn Hosmus

Logo Boudewijn Hosmus
Adres
Kruiswijk 30
Plaats
Anna Paulowna
Postcode
1761 AR
Telefoonnummer
0223 - 52 00 55

Projecten van Boudewijn Hosmus

Producten van Boudewijn Hosmus

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.