Skip to content

BOT Ramen en Deuren

De kunststof kozijnen specialist uit Heerhugowaard. Voor de levering en montage van uw kozijnen zoekt u natuurlijk een betrouwbare partner. Een partner die niet alleen een goed product levert, maar die ook de kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Bot Ramen & Deuren is dan uw partner. De topproducten van Weru worden gemonteerd door onze ervaren vaklieden. Vertrouwen in degene die uw kozijnen heeft gemonteerd zorgt ervoor dat u zich thuis veilig en geborgen voelt.

Bot Ramen & Deuren is een familiebedrijf onder leiding van de 3e generatie. Zij zijn ruim 55 jaar actief in de bouwnijverheid en sinds 1978 hét erkende Weru vakbedrijf voor Noord-Holland. Hiermee zijn zij het oudste vakbedrijf in Nederland.

Kwaliteit en maatwerk staan bij Bot Ramen & Deuren altijd voorop evenals een uitstekende aftersales. Met de combinatie van Bot Ramen & Deuren en Weru bent u verzekerd van een topproduct. Nu denkt u misschien: dat kan iedereen wel zeggen. Eerst zien, dan geloven. Daarom betaalt u bij Bot altijd achteraf: nadat ook u overtuigd bent van ons kunnen.

De kozijnen van Weru zijn standaard al voorzien van inbraak werend hang- en sluitwerk. Maar met Weru kunt u uw veiligheidsniveau altijd opschroeven.

Het vakkundige team van Bot Ramen & Deuren staat voor u klaar met goed advies over de kunststof kozijnen, kunststof deuren en andere kwaliteitsproducten uit ons assortiment. Ook staan de medewerkers van Bot u graag te woord over de mogelijkheden op het gebied van montage.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met BOT Ramen en Deuren

logo Bot Ramen & Deuren
Adres
W.M. Dudokweg 5
Plaats
Heerhugowaard
Postcode
1703 DA
Telefoonnummer
072 571 5957

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.