Skip to content

BOT Ramen en Deuren

This is Tooltip!

De kunststof kozijnen specialist uit Heerhugowaard. Voor de levering en montage van uw kozijnen zoekt u natuurlijk een betrouwbare partner. Een partner die niet alleen een goed product levert, maar die ook de kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Bot Ramen & Deuren is dan uw partner. De topproducten van Weru worden gemonteerd door onze ervaren vaklieden. Vertrouwen in degene die uw kozijnen heeft gemonteerd zorgt ervoor dat u zich thuis veilig en geborgen voelt.

Bot Ramen & Deuren is een familiebedrijf onder leiding van de 3e generatie. Zij zijn ruim 55 jaar actief in de bouwnijverheid en sinds 1978 hét erkende Weru vakbedrijf voor Noord-Holland. Hiermee zijn zij het oudste vakbedrijf in Nederland.

Kwaliteit en maatwerk staan bij Bot Ramen & Deuren altijd voorop evenals een uitstekende aftersales. Met de combinatie van Bot Ramen & Deuren en Weru bent u verzekerd van een topproduct. Nu denkt u misschien: dat kan iedereen wel zeggen. Eerst zien, dan geloven. Daarom betaalt u bij Bot altijd achteraf: nadat ook u overtuigd bent van ons kunnen.

De kozijnen van Weru zijn standaard al voorzien van inbraak werend hang- en sluitwerk. Maar met Weru kunt u uw veiligheidsniveau altijd opschroeven.

Het vakkundige team van Bot Ramen & Deuren staat voor u klaar met goed advies over de kunststof kozijnen, kunststof deuren en andere kwaliteitsproducten uit ons assortiment. Ook staan de medewerkers van Bot u graag te woord over de mogelijkheden op het gebied van montage.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met BOT Ramen en Deuren

This is Tooltip!
logo Bot Ramen & Deuren
This is Tooltip!
This is Tooltip!
Adres
W.M. Dudokweg 5
This is Tooltip!
Plaats
Heerhugowaard
This is Tooltip!
Postcode
1703 DA
This is Tooltip!
Telefoonnummer
072 571 5957
This is Tooltip!
This is Tooltip!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.