Skip to content

BIM Projects

BIMprojects is een bouwkundig ingenieursbureau, begin 2016 opgericht door Jasper van Baar en Jan van der Schaaf en ontstaan vanuit kernwaarden als Kwaliteit, Innovatie, Flexibiliteit en de ambitie om van ieder project een succes te maken.
Ons bureau richt zich op een duurzame samenwerking met haar opdrachtgevers. Een goede verstandhouding, kwaliteit en een transparante aanpak vormen hiervoor de basis.
Wij vormen de spil in het samenbrengen van bouwtechnische kennis van alle betrokken BIM-partners. Door projecten eerst virtueel te bouwen optimaliseren we de informatie en communicatie tussen de belanghebbende voor aanvang van de uitvoering. Door een goede inventarisatie van de wensen van onze opdrachtgevers en een kosteneffici├źnte benadering zijn alle projecten maatwerk.
Daarnaast zijn wij op de hoogte van de nieuwste softwareontwikkelingen om de samenwerking met onze opdrachtgevers en project-partners (co-makers) blijvend te verbeteren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met BIM Projects

Retina-logo-v1
Adres
Stadionweg 5
Plaats
Alkmaar
Postcode
1812 AZ
Telefoonnummer
072 220 2655

Projecten van BIM Projects

Producten van BIM Projects

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.