Skip to content

BeSense

This is Tooltip!

Wij geloven in slimme, interactieve gebouwen waarin gebruikers centraal staan. Het centraal stellen van gebruikers heeft een positieve invloed op hun welzijn, prestaties en werkplezier. Daarom leveren wij een IoT-platform voor het optimaal benutten en verduurzamen van je gebouw. Een laagdrempelige en schaalbare oplossing met een focus op tevreden gebouwgebruikers.

BeSense heeft een slim sensorensysteem ontwikkeld waarmee alle gebruikers van een pand, van gebouwbeheerders tot schoonmakers, inzicht krijgen in hoe er beter kan worden ingespeeld op het comfort van gebouwgebruikers en er efficiënter kan worden omgegaan met ruimte, energie, schoonmaak en kosten. Zo worden waardes gemeten als CO2, temperatuur, lichtintensiteit en luchtvochtigheid. Deze data wordt real-time en anoniem verkregen, waarmee gebouwbeheerders hun gebouw slimmer en efficiënter kunnen beheren en tevens kunnen inspelen op het comfort en de duurzaamheid van de (werk)omgeving.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met BeSense

This is Tooltip!
logo
This is Tooltip!
This is Tooltip!
Adres
Graafsebaan 65
This is Tooltip!
Plaats
Rosmalen
This is Tooltip!
Postcode
5248 JT
This is Tooltip!
Telefoonnummer
06-21116258
This is Tooltip!
This is Tooltip!

Producten van BeSense

This is Tooltip!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.