Skip to content

BeSense

Wij geloven in slimme, interactieve gebouwen waarin gebruikers centraal staan. Het centraal stellen van gebruikers heeft een positieve invloed op hun welzijn, prestaties en werkplezier. Daarom leveren wij een IoT-platform voor het optimaal benutten en verduurzamen van je gebouw. Een laagdrempelige en schaalbare oplossing met een focus op tevreden gebouwgebruikers.

BeSense heeft een slim sensorensysteem ontwikkeld waarmee alle gebruikers van een pand, van gebouwbeheerders tot schoonmakers, inzicht krijgen in hoe er beter kan worden ingespeeld op het comfort van gebouwgebruikers en er efficiënter kan worden omgegaan met ruimte, energie, schoonmaak en kosten. Zo worden waardes gemeten als CO2, temperatuur, lichtintensiteit en luchtvochtigheid. Deze data wordt real-time en anoniem verkregen, waarmee gebouwbeheerders hun gebouw slimmer en efficiënter kunnen beheren en tevens kunnen inspelen op het comfort en de duurzaamheid van de (werk)omgeving.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met BeSense

logo
Adres
Graafsebaan 65
Plaats
Rosmalen
Postcode
5248 JT
Telefoonnummer
06-21116258

Producten van BeSense

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.