Skip to content

BAM Bouw en Techniek

BAM Bouw en Techniek kent de wereld van haar klant en de wens van de gebruiker. Integraal denken en doen begint bij ons. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van onze gebouwen. BAM realiseert huisvestingsoplossingen die flexibel zijn in functie en ruimte. Zodoende zijn het gebouw én de installaties klaar voor de veranderende functie en technologie van de toekomst.

Opdrachtgevers vragen BAM niet alleen een gebouw of installatie op te leveren, maar willen dat zij het hele proces verzorgen. Als onderdeel van Koninklijke BAM Groep bieden zij een totaalaanbod, van planvorming en bouw tot langdurige exploitatie en onderhoud: ze zijn een partner voor de volledige levenscyclus van een gebouw.

In alle windstreken van Nederland zijn zij vertegenwoordigd met regiokantoren. Daarnaast zijn er landelijk opererende marktspecialismen die zowel integraal als zelfstandig opereren binnen de utilitaire en industriële markten. Als integrale partij voor zowel bouw als techniek, willen zij herkenbaar zijn in de markt en dicht bij u staan.

Duurzaamheid, reductie van energieverbruik en beperking van CO2-uitstoot zijn actuele thema’s. Bouwactiviteiten verschuiven voor een belangrijk deel naar bestaand vastgoed. Samen met u streeft BAM naar maximale gebruikswaarde van gebouwen en installaties. Zodat gebruikers optimaal kunnen functioneren in hun werk- en leefomgeving. BAM loopt voorop in het realiseren daarvan. Door thema’s te signaleren die relevant zijn in zowel het zakelijke als publieke domein. En vervolgens met relevante antwoorden te komen op de vraagstukken van morgen. Onze wereld vraagt erom.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met BAM Bouw en Techniek

logo BAM
Adres
Runnenburg 13
Plaats
Bunnik
Postcode
3981 AZ
Telefoonnummer
030 659 89 66

Projecten van BAM Bouw en Techniek

Producten van BAM Bouw en Techniek

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.