Skip to content

Automatic Signal

Sinds 1957 is het van oorsprong Amsterdamse, en nu in Rijsenhout gevestigde familiebedrijf Automatic Signal een specialist op het gebied van technische beveiliging. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een betrouwbare system integrator van met name toegangscontrole, camerainstallaties, inbraakinstallaties en securitymanagementsystemen. Aandacht voor de klant en zijn wensen staat hoog in het vaandel en dat heeft in de loop der jaren gezorgd voor duurzame partnerships met klanten in het midden- en hoogrisicosegment. De klantenkring varieert van musea en overheidsinstellingen tot scholen, banken, bedrijven, juweliers, retail en particulieren. Deze klanten hebben allemaal een ding gemeen, een serieuze beveiligingsbehoefte. En ze weten dat Automatic Signal doorgaat totdat een systeem of installatie precies werkt zoals het zou moeten werken.
Automatic Signal stond aan de wieg van diverse beveiligingsinnovaties. Afdeling Techniek ontwerpt en integreert maatwerk beveiligingsoplossingen en als het nodig is, worden de producten zelf gemaakt in de werkplaats.

Als modern bedrijf maakt Automatic Signal volop gebruik van de mogelijkheden die automatisering aan de klanten en de onderneming zelf biedt. De technici van Automatic Signal helpen klanten 24/7 met storingen en onderhoud zowel op locatie als via de remote support desk.

Automatic Signal biedt ook eigen productoplossingen, zoals:
• Objectdetectiesysteem GuartNet.
• UniverZuil voor het automatisch innemen van bezoekerspassen.
• Securiblox, verhuur van tijdelijke beveiligingssystemen voor brand, inbraak, objectdetectie en cameraobservatie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Automatic Signal

Logo-kleur
Adres
Boeierstraat 3
Plaats
Rijsenhout
Postcode
1435 LK
Telefoonnummer
0297 230 100

Projecten van Automatic Signal

Producten van Automatic Signal

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.