Skip to content

Asito

Al sinds de oprichting in 1952 straalt Asito de warmte uit die kenmerkend is voor een familiebedrijf. Eén van de gevleugelde uitspraken van oprichter Joop van Riemsdijk is: “Zorg goed voor je mensen, dan zorgen zij goed voor jou”. Bij Asito noemen ze dat de A-factor, de Asitofactor. De basis ligt volgens ons bij de mensen. Mensen die trots zijn op Asito en op hun vak.

Om de slogan ‘schoonmaken is een vak’ nog meer kracht bij te zetten, heeft Asito al sinds 1978 het Opleiding en Kennis Centrum. Van daaruit verzorgt Asito opleidingen door het hele land voor schoonmaakkrachten, voorwerkers, specialisten, objectleiding, vestigingsmanagers en andere functionarissen. Het aanbod varieert van vakinhoudelijke opleidingen en training on the job tot belevings- en communicatietrainingen. Ook op locatie verzorgen Asito’s eigen opleiders verschillende trainingen.

Voor voorwerkers en objectleiding ontwikkelde Asito het Leerhuis. Deels digitaal en deels met fysieke bijeenkomsten worden niet alleen vakinhoudelijke trainingen gegeven, maar ook trainingen rondom leiderschap, zoals interculturele communicatie.

Asito verbindt betekent dat we samenwerkingen zoeken met partijen die gezamenlijk met ons willen werken aan betere dienstverlening, duurzaamheid of participatie.

Asito heeft met 50 vestigingen een landelijke dekking met kennis en ervaring in alle regio’s. Naast geografische spreiding heeft Asito ook aparte divisies voor zorginstellingen en het vervoer van reizigers. Met dit netwerk van vestigingen combineert Asito de continuïteit van een solide, landelijk opererend bedrijf met de flexibiliteit van echt lokaal ondernemerschap.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Asito

Ey9x3D0o
Adres
Plesmanweg 24
Plaats
Almelo
Postcode
7602 PE
Telefoonnummer
0546 484950

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.