Skip to content

AKAR

Net als ieder product met een gebruiksfunctie, dient ook een bouwwerk te voldoen aan vooraf gestelde criteria. Deze verschillen per project en hangen af van de investeringruimte, esthetische uitgangspunten en bouweisen. De gekozen kwaliteitsfactor bepaalt welke normen, in welke mate, daadwerkelijk worden gerealiseerd.

De duurzaamheid van het behaalde niveau wordt hierdoor medebepaald. Deze vaststelling leidt tot de conclusie dat kwaliteit van doorslaggevend belang is. Zodoende legt de Akar-Roztan groep daar in het bijzonder de nadruk op.

Kwaliteit is geen constante factor. Van invloed zijn: omgevings-variabelen, materiaal voorkeuren, doseringen en menselijk falen. Dat maakt duidelijk waarom kwaliteit net zo goed een zaak van betrokkenheid en betrouwbaarheid is en mede bepaald wordt door een grondige stelselmatige controle.

Ten einde blijvend en op ieder moment te kunnen voldoen aan deze eisen, voert de directie van Akar-Roztan groep een actief kwaliteits- en veiligheidsbeleid, als integraal onderdeel van het totale bedrijfsbeleid.

Om deze doelstelling te bereiken hanteert de Akar-Roztan groep een kwaliteitssysteem op basis van NEN-EN ISO 9000:2000 en een veiligheidssysteem op basis van VCA**, waarbij door de gecertificeerde instelling jaarlijks controles op het functioneren plaatsvinden. Het kwaliteitsbewustzijn, dat deel uit maakt van onze ondernemingsfilosofie, is gestoeld op genormeerde controleprocedures.

Zowel bij nieuwbouw, renovatie, onderhoud als bij beheer, blijkt regelmatig hoe belangrijk goede voegafdichtingen zijn.

Dit is waarschijnlijk de oorzaak van dat in ruim 35 jaar de Akar-Roztan groep uitgegroeid is tot een toonaangevend bedrijf met landelijke dekking in brandwerende afdichtingen en andere afdichtingstechnieken.

In dezelfde periode is vele honderden malen vast komen te staan welke desastreuze gevolgen verkeerde beoordelingen door derden kunnen hebben. Of nu rek- of krimpmodificaties, hechtvermogens of materiaalkenmerken betreft. Gelukkig kon in de meeste gevallen de schade worden hersteld, Doordat bevoegden nadien verantwoord kitvoegwerk aanbrachten.

De coördinatie tussen inkoop, verkoop, applicatie en research vergt de nodige aandacht.
Goed gereedschap is zo waar dan ook het halve werk. Daarom berust het financieel beheer, de organisatie, het toezicht op het materieel en gebouwen en het beheer van het wagenpark onder Akar-Roztan groep, door alle beleidszaken onder een noemer te plaatsen kunnen de andere bedrijfsonderdelen zich volledig concentreren op het leveren van kwalitatief hoogwaardig vakmanschap.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met AKAR

download
Adres
Molenkade 48
Plaats
Duivendrecht
Postcode
1115 AC
Telefoonnummer
020 699 9360

Producten van AKAR

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.