Skip to content

Air specials group B.V.

Air Specials Group Group is gespecialiseerd in het creëren van een optimaal binnenklimaat in gebouwen en particuliere woningen. Daarbij gaat het om alle oplossingen op het gebied van luchtbehandeling en klimaattechniek. Omdat geen enkele ruimte hetzelfde is, levert Air Specials Group op maat gesneden oplossingen. Van eenvoudige oplossingen tot zeer geavanceerde installaties. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. En alles met oog voor detail.
Apparatuur van het Japanse merk Daikin staat voor topkwaliteit, mooi design, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit is de apparatuur die Air Specials Group levert en installeert. Air Specials Group installeert daarnaast ook andere merken, zoals Mitsubishi.
Air Specials Group biedt bedrijven de mogelijkheid de klimaatbeheersing ‘op afstand’ voor u te controleren en te regelen. Dat is handig, bijvoorbeeld in het weekend, wanneer geen personeel in uw bedrijf aanwezig is. Eventuele storingen worden zo vroegtijdig gesignaleerd en opgelost.
Daarnaast is Air Specials Group gespecialiseerd in klimaattechniek en luchtbehandeling voor thuis. Voor alle ruimtes in huis waar mensen lang verblijven, zijn praktische en perfecte oplossingen voor handen. Klein in formaat, netjes weggewerkt, hoge kwaliteit en een fraaie vormgeving, daar staat Air Specials Group garant voor.
Natuurlijk houdt de zorg van Air Specials Group niet op bij de installatie van de apparatuur. Ook aan nazorg en onderhoud besteden zij veel aandacht. Klimaattechniek moet immers jarenlang optimaal en storingvrij kunnen functioneren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Air specials group B.V.

logo-1
Adres
Gondel 1
Plaats
Amstelveen
Postcode
1186 MJ
Telefoonnummer
020 20 90 742

Producten van Air specials group B.V.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.