Skip to content

Ad Hoc Beheer

Ad Hoc is al sinds 1990 de marktleider op het gebied van leegstandbeheer met vestigingen in heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in leegstandbeheer, antikraak, tijdelijke verhuur, tijdelijke concepten, toezicht en beveiliging van leegstaand vastgoed. Wij zijn leegstandbeheerder met een landelijke dekking en regionale expertise. Professioneel en slagvaardig.

Ad Hoc is in de jaren negentig ontstaan om voor vastgoedeigenaren hun vastgoed te beschermen tegen kraak en vandalisme. De eerste opdracht was een prachtig statig pand op het Lange Voorhout in Den Haag. Zo werd Ad Hoc in november 1990 één van de eerste leegstandbeheerder van Nederland. Vanuit Den Haag is Ad Hoc verder uitgegroeid. Vanwege de toenemende vraag naar leegstandbeheer heeft Ad Hoc in een snel tempo tien regiokantoren geopend om een landelijke dekking te realiseren. Inmiddels 10 vestigingen met regionale expertise waardoor veel landelijke maar ook lokale vastgoedorganisaties voor Ad Hoc kiezen. Kortom; kwalitatief hoogwaardig Ad Hoc leegstandbeheer van uw vastgoed levert u minder risico’s én meer rendement op.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Ad Hoc Beheer

Logo Ad hoc beheer
Adres
Groot Hertoginnelaan 41
Plaats
Den Haag
Postcode
2517 EC
Telefoonnummer
070 312 03 33

Producten van Ad Hoc Beheer

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.