Skip to content

Accent Receptieservice

Accent Receptieservices BV is opgericht door Mariejan de Lange. Na jarenlang te hebben gewerkt als manager besloot Mariejan in 2006 voor zichzelf te beginnen. Inmiddels werken dagelijks ruim 65 receptionistes, telefonistes, gastvrouwen en servicedesk medewerkers via Accent voor onze opdrachtgevers.

Wij willen onze specialiteit in dienstverlening en ontzorgen van onze klanten zichtbaar maken. Het zou een logische stap moeten zijn om onze expertise te gebruiken d.m.v. outsourcing. Onze flexibele, professionele en betrouwbare medewerkers verzorgen de front-office, waardoor onze klanten zich kunnen richten op de core-business.

Voor de toekomst is ontwikkeling binnen ons vakgebied cruciaal. Wij zijn ervan overtuigd dat goed werkgeverschap zeer essentieel is. Een tevreden medewerker die met plezier naar zijn of haar werk gaat, kan uw en onze organisatie het best vertegenwoordigen. Het team bestaat uit alle personen die op locatie hun werkzaamheden verrichten. Daarnaast kunt u op kantoor terecht bij ons kantoorteam.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Accent Receptieservice

accent-logo
Adres
Nijverheidsstraat 122
Plaats
Rijswijk
Postcode
2288 BB
Telefoonnummer
070 415 0825

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.