Skip to content

1klick

Heb je behoefte aan nieuwe kennis, specialisten en extra handjes dan zit je bij 1KLICK goed. Zij hebben alle specialismen binnen de vastgoedbranche onder één dak. Van administrateurs en controllers tot technisch managers en projectontwikkelaars.

1KLICK werft al ruim 12 jaar de beste professionals binnen de vastgoedbranche. Inmiddels beschikken zij over een direct netwerk van meer dan 50.000 vastgoedprofessionals. Door het vertrouwen dat deze professionals in ons hebben en onze marktkennis weten we 95% van de vacatures in te vullen.

In een persoonlijk gesprek verdiept 1Klick zich in uw organisatie en de vacature of opdracht. Organisatie, cultuur, functie-eisen, verwachtingen en de vertaalslag hiervan naar het kandidaat profiel staan hier centraal.
Via het uitgebreide kandidatenbestand, netwerk, op maat gemaakte campagnes, social media, advertenties en headhunting gaan zij op zoek naar kandidaten.
Zij interviewen de kandidaten. De bevindingen over de geselecteerde kandidaten leggen zij vast. Hierna worden de cv’s en bevindingen persoonlijk met u besproken.
Gesprekken met kandidaten worden voor u ingepland. 1Klick begeleidt u en de door u geschikt bevonden kandidaat in de contractuele fase. Hierna feliciteert 1Klick u van harte met uw nieuwe professional.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met 1klick

logo 1klick
Adres
Nachtwachtlaan 20
Plaats
Amsterdam
Postcode
1058 EA
Telefoonnummer
06 33682709

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.