Skip to content

Webinar: Werkomgeving van de toekomst

Op 9 februari presenteren Heijmans & CSU een slimme aanpak voor de werkomgeving van de toekomst, met een grote aankondiging, inspirerende sprekers en kennissessies met specialisten.

Kom alles te weten over slimme gebouwen en hun invloed op efficiëntie, duurzaamheid en het geluk van de mensen die erin werken en verblijven.

Onder leiding van dagvoorzitter Rens de Jong (BNR) wordt de dag gestart met een belangrijke lancering. Daarna zal Peter Hinssen (technologie-ondernemer en auteur) je meenemen in een inspirerende keynote over de impact van technologie op de samenleving. Samen met o.a. Rachelle van der Linden (innovative entrepreneur), Esmée Ficheroux (lid RvB CSU) en Marc de Vreede (Directievoorzitter Heijmans Bouw & Techniek) wordt de diepte opgezocht tijdens een tafelgesprek.

Tijdens de daaropvolgende keynote-sessies in het middagprogramma komen de volgende specialistische thema’s aan bod: bezetting/benutting, schoonmaak, vitaliteit en energie.

De gehele dag zal interactief zijn, met de mogelijkheid om online vragen te stellen. Centraal staat: inspireren, informatie uitwisselen en van elkaar leren.

Mis het niet en wees erbij op dinsdag 9 februari om 10.00 uur.

Deze inspirerende dag vindt plaats tijdens de CSU Innovatie Boost. Meer informatie en aanmelden >>

Deel "Webinar: Werkomgeving van de toekomst" op social media

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Webinar BENG & TOjuli in de praktijk

16 september 2021 15:30 – 16:30 u Sinds 1 januari zijn de eisen voor Bijna Energieneutrale gebouwen (BENG) van kracht. De vertrouwde energieprestatiecoëfficiënt EPC voor berekening van de energieprestatie van woningen is definitief verleden tijd. Wat betekent dit...

Terugkijken: Webinar smart buildings en slim schoonmaken

Smart building-technologieën bieden interessante kansen om gebouwen te verbeteren. Op welke manieren kan er data uit gebouwen onttrokken worden en hoe kan deze data omgezet worden in nog beter presterende gebouwen? De eerste stappen worden inmiddels gezet met...

Inspiratiesessie; SMART building, data & cleaning

Aankomende donderdag 27 mei organiseert EW facility services een inspiratiesessie met het thema SMART building, data & cleaning. Rond lunchtijd, van 11:30-12:00 uur, kun je, eventueel onder het genot van een broodje, aanschuiven. In een half uur praten we ze...

Onze partners

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.