Skip to content

Webinar: Werkomgeving van de toekomst

Op 9 februari presenteren Heijmans & CSU een slimme aanpak voor de werkomgeving van de toekomst, met een grote aankondiging, inspirerende sprekers en kennissessies met specialisten.

Kom alles te weten over slimme gebouwen en hun invloed op efficiëntie, duurzaamheid en het geluk van de mensen die erin werken en verblijven.

Onder leiding van dagvoorzitter Rens de Jong (BNR) wordt de dag gestart met een belangrijke lancering. Daarna zal Peter Hinssen (technologie-ondernemer en auteur) je meenemen in een inspirerende keynote over de impact van technologie op de samenleving. Samen met o.a. Rachelle van der Linden (innovative entrepreneur), Esmée Ficheroux (lid RvB CSU) en Marc de Vreede (Directievoorzitter Heijmans Bouw & Techniek) wordt de diepte opgezocht tijdens een tafelgesprek.

Tijdens de daaropvolgende keynote-sessies in het middagprogramma komen de volgende specialistische thema’s aan bod: bezetting/benutting, schoonmaak, vitaliteit en energie.

De gehele dag zal interactief zijn, met de mogelijkheid om online vragen te stellen. Centraal staat: inspireren, informatie uitwisselen en van elkaar leren.

Mis het niet en wees erbij op dinsdag 9 februari om 10.00 uur.

Deze inspirerende dag vindt plaats tijdens de CSU Innovatie Boost. Meer informatie en aanmelden >>

Deel "Webinar: Werkomgeving van de toekomst" op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

verduurzaming Heijmans

Heijmans hakt het onderwerp verduurzaming in stukken

CPO Esther Donders vertelt waarom verduurzaming een steeds belangrijkere onderwerp wordt voor Heijmans. Wat betekent duurzaamheid voor jou?  ‘Duurzaamheid is ons ticket naar de toekomst. Zoals we op deze aarde bezig waren en nog zijn, dat gaat ’m...
merin zonnepanelen

Energiecrisis – 5 trends in een complexe zonne-energiemarkt

Bron: Vastgoedjournaal.nl In het huidige klimaat is de business case voor zonne-energie overtuigender dan ooit. Maar met welke factoren krijg je te maken als je kiest voor zonnepanelen op jouw vastgoed? Adriaan Copper van Zoncoalitie geeft je met plezier een...

Zo zorg je voor een succesvolle meerjaren onderhoudsplanning

Maak je gebruik van een meerjaren onderhoudsplanning (MJOP) of wil je hiermee starten? Verbeter je assetmanagement door een MJOP op een gestandaardiseerde manier in te zetten en te beheren, zodat je eenvoudiger een relatie legt tussen onderhoudsactiviteiten en...

Onze partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.