Skip to content

Wat kost beveiliging van een kantoorgebouw?

Als vastgoedeigenaar en gebruiker is het van cruciaal belang dat je de beveiliging in en om het kantoor goed geregeld hebt. Dit betekent niet perse dat je continu een bewaker in de lobby hoeft te zetten. Er zijn verschillende beveiligingsmaatregelen die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat je kantoor veilig is. Een van de eerste stappen is het installeren van goede verlichting rondom het gebouw. Dit helpt om eventuele indringers af te schrikken en zorgt ervoor dat eventuele beveiligingscamera’s goed werken. Afhankelijk van het gebruik kun je er ook voor kiezen om met sensoren en/of camera’s te werken. Het is dan uiteraard belangrijk om beveiligingscamera’s op strategische plekken in het gebouw te plaatsen, zodat elk deel van het gebouw in de gaten gehouden kan worden.

Een andere populaire, maar duurdere optie is het inschakelen van beveiligingspersoneel, zoals bewakers of beveiligingsagenten. Dit kan ervoor zorgen dat eventuele indringers afgeschrikt worden en snel ontdekt worden als ze toch door de beveiliging komen. Als er iets gebeurt in het kantoor, kan dit niet alleen leiden tot materiële schade, maar ook tot emotionele stress voor de werknemers of gebruikers. Door te zorgen dat het kantoor goed beveiligd is, voorkomt je problemen in de toekomst en houdt je iedereen veilig.

De beveiligingsinnovaties op een rij

 

Kosten beveiliging van kantoren

Een beveiligde werkomgeving is voor iedereen belangrijk. Je wilt dat het personeel veilig is en dat bezittingen beschermd zijn tegen diefstal. Maar hoeveel kost beveiliging van een kantoor eigenlijk? Dit hangt uiteraard af van je wensen. Uiteraard is het aanbrengen van extra verlichting de meest voordelige optie afhankelijk van de aansluitkosten beginnen de lampen vaak vanaf € 200,- per stuk.

Wil je een stap verder met beveiliging gaan maar geen onnodige kosten maken dan kun je gebruik maken van slimme beveiligingscamera’s. Door het software wat hierachter zit kun je alleen bij bepaalde verdacht bewegingen een beeld doorgestuurd krijgen naar de meldkamer. Op deze manier zorg je voor lagere kosten voor een meldkamer en kunnen deze heel gericht actie ondernemen. Hou rekening met € 750 tot € 1.000,- per te plaatsen camera.

Bij surveillance kunnen de kosten sterk verschillen. Dit is afhankelijk van het aantal uren dat je surveillance wilt laten rondgaan. Vaak is het tarief het aantal in te zetten uren tegen een bepaald uurloon, hou hier rekening met ongeveer € 40,- / uur.

Deel "Wat kost beveiliging van een kantoorgebouw?" op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

De invloed van duurzaamheid op de waarde van kantoorgebouwen

De taxatiemarkt staat nooit stil. Allerlei ontwikkelingen hebben een grote invloed op de vastgoedmarkt: denk onder andere aan hoge energie- en gasprijzen, en het klimaatakkoord van Parijs. Hoe je het ook wendt of keert, duurzaamheid is één van...
WTC almere RSB

WTC Almere sluit contract met RSB facility services

Het meest iconisch en bekende kantoor van Almere, midden in het centrum recht tegenover Almere CS staat WTC Almere. Met 3 kantoor torens variërend van 5, 12 en 32 verdiepingen hoog vormt dit kantoorcomplex het kloppend zakelijk hart...

Onze partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.