Skip to content

Warmte hoeft onze wereld niet te kosten!

Om de opwarming van de aarde te beperken tot ruim onder 2°C is klimaatverandering één van de grootste uitdagingen van de 21e eeuw – dit maakt duurzame energievoorziening steeds belangrijker!

Bij het bereiken van de klimaatbeschermingsdoelstellingen van een hogere energie-efficiëntie komt Techem om de hoek kijken. Onze focus ligt op efficiënte en steeds meer gedigitaliseerde gebouwtechnologie die het energieverbruik en de CO₂-uitstoot voor verwarming en warm water effectief vermindert en bijdraagt aan klimaatbescherming.

U kent ons van de subbemetering, maar ons netwerk voorziet u in zoveel meer dan dat.
Techem bereidt zich al lange tijd voor op de komende uitdagingen – en biedt u veel meer dan alleen meteropname en facturering op basis van verbruik: we werken voortdurend aan oplossingen voor een succesvolle energietransitie in gebouwen, bijvoorbeeld door digitalisering en innovatieve verwarmingsoplossingen.

Door (bijvoorbeeld) het monitoren op het energieverbruik kunt u veel meer doen dan vaak gedacht. Want door energie-efficiëntie en de kosteneffectiviteit te verbeteren in gebouwen met blokverwarming ontsnappen we met onze digitale systemen jaarlijks in ruim 11 miljoen woningen wereldwijd aan zo’n 8,7 miljoen CO₂ uitstoot. In Nederland betekent dit voor bewoners een eindafrekening energiekosten die 20% lager kan uitvallen. Zinvol digitaliseren dus!

 

Een kleine stap met een hoog resultaat!
Met een geringe investering, huur i.p.v. koop profiteren beheerders/gebouweigenaren van 10 jaar garantie, betalen jaarlijks een laag bedrag per meter en hebben de zekerheid van onze maximale, nauwkeurige en transparante dienstverlening!

Meer dan energie meten →  Techem.nl
Wij bieden slimme digitale oplossingen voor meer procesefficiëntie en vermindering van CO₂ uitstoot. Zo maken we samen gebouwen slimmer, duurzamer en gezonder voor de toekomst.

 

 

Beeld: Techem Nederland

 

Deel "Warmte hoeft onze wereld niet te kosten!" op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Er zijn geen blogs gevonden

Onze partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.