Skip to content

Vraag het de Vastgoedrecht Specialist!

Bouwrecht en corona

In deze rubriek behandelt OG Wijzer vragen en casussen van Technisch Vastgoed Professionals. U kunt uw vraag stellen aan een van de specialisten waar OG Wijzer mee samenwerkt. In dit artikel gaan we het hebben over een specialist op het gebied van Vastgoedrecht.

Onderwerp: Vastgoedrecht

“De ontwikkelingen in het vastgoedrecht zijn de laatste 20 jaar razendsnel gegaan. Deze regels en wetten maken een belangrijk onderdeel uit van het beheer van vastgoed.
Het is uitermate belangrijk om in een vroeg stadium de nodige juridische controle te doen.
En als het mis gaat of dreigt te gaan is een juiste juridische analyse een belangrijk onderdeel van de oplossing. Want er is zelden één goede oplossing”, aldus mr. C.J. van Beers, advocaat van Tanger Advocaten.

Een Vastgoedrecht specialist van Tanger Advocaten behandelt in deze rubriek één keer per maand een vaag of casus waar u mee te maken krijgt.

Heeft u een interessante vraag of casus? Neem dan contact met ons op.

Heeft dit u interesse opgewekt? wij hebben voor u nog een artikel dat u kunt lezen over bouwrecht.

 

CONTACTFORMULIER

    Wordt uw vraag of casus niet via ons OG Wijzer platform behandeld? Geen probleem. Tanger Advocaten neemt uw aanvraag alsnog in behandeling en helpt u met een geheel vrijblijvend telefonisch gesprek op weg.

    Deel "Vraag het de Vastgoedrecht Specialist!" op social media

    Share on facebook
    Facebook
    Share on twitter
    Twitter
    Share on linkedin
    LinkedIn
    Share on email
    Email

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

    Misschien vind je dit ook interessant

    Sluiting dreigt voor kantoren die niet duurzaam genoeg zijn

    Voor een groot aantal kantoorgebouwen in Nederland dreigt mogelijk sluiting omdat ze niet energiezuinig & duurzaam genoeg zijn. Daarvoor waarschuwt vastgoeddienstverlener Colliers in een rapport. Volgens de regels moeten de kantoren vanaf 2023 namelijk aan bepaalde minimumeisen voldoen....

    Houtbouw is het toverwoord voor duurzame bouw

    Toen de westerse wereld in 1973 werd getroffen door de eerste oliecrisis, liet een somber kijkende premier Den Uyl Nederland in een tv-toespraak weten dat „het nooit meer zou zijn als het was”. Vervolgens voerde zijn kabinet autoloze...

    Besix en Proximus richten platform op voor slimme gebouwen

    Het bouwbedrijf Besix en telecombedrijf Proximus kondigen de oprichting aan van een platform dat slimme gebouwen en energiezuinige gebouwen moet maken. Beide spelers bundelen de expertise uit hun eigen vakgebied en stappen daarvoor samen in i.Leco, een technologische...

    Onze partners

    Volg ons op LinkedIn!

    Nieuwsbrief inschrijven

    Tip onze redactie

    OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

    Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.