Skip to content

Spatschermen voor 1,5 meter samenleving

U heeft de termen spatscherm of baliescherm de afgelopen maanden vast al eens eerder gehoord. Deze transparante afschermingen worden geplaatst in ruimtes waar mensen direct met elkaar in contact staan. Bijvoorbeeld voor en tussen kassa’s, bij balies en in ontvangstruimtes. Wist u dat aluminium profielen uitermate handig zijn bij het maken van dergelijke afschermingen? Aluminium is immers licht, sterk, stabiel en er kan gemakkelijk mee worden geconstrueerd.

Zo maakt u snel en eenvoudig diverse typen preventieschermen voor in winkels, kantoren en praktijken.

 

FUNCTIONELE AFSCHERMINGEN MET ALUMINIUM SYSTEEMPROFIELEN

Binnen ons assortiment aluminium systemen hebben we verschillende slimme systeemprofielen die bij het maken van spatschermen, balieschermen, kassaschermen en desinfectiezuilen zeker van pas kunnen komen.

Uiteraard denken we op verzoek graag met u mee bij het fabriceren van uw functionele afschermingen en/of desinfectiezuilen.

Met deze systemen maakt u diverse typen afschermingen en desinfectiezuilen:

Interesse in een systeem? Vraag een offerte aan bij Comhan Holland

TOEPASSINGEN

  • In winkels tussen/voor (zelfscan)kassa’s, en afreken- en servicebalies
  • In kantoren en werkruimtes (voor/tussen/achter bureaus of werkplekken)
  • In ontvangstruimtes, praktijken, ziekenhuizen en apotheken

 

VOORDELEN ALUMINIUM AFSCHERMING

  • Lichte en stabiele constructie
  • Snelle en eenvoudige assemblage
  • Geschikt voor kunststoffen van 2,0 tot 6,0 mm dik (o.a. acrylaat en polycarbonaat)
  • Gemakkelijk schoon te maken


CORONA-PROOF KANTOOR INRICHTEN

Ook kantoren zullen de nodige aanpassingen moeten doorvoeren, zodat op een nieuwe, veilige manier gewerkt kan worden op kantoor. Naast het toepassen van de hierboven uitgelichte oplossingen, zijn er nog meer zaken waar rekening mee gehouden kan worden.

Lees hier aanvullende tips voor corona-proof kantoorinrichting


CORONA-PROOF WINKELINRICHTING

Hoe kunt u er als winkelinrichter voor zorgen dat een veilige shopervaring gegarandeerd kan worden? Om de winkelinrichting gereed te maken voor de huidige social distancing normen biedt Comhan Holland diverse oplossingen aan. Zo helpen we graag om een veilige en aangename winkelervaring te bieden in deze lastige tijd voor ondernemer en consument.

Lees hier aanvullende tips voor een corona-proof winkelinrichting

ALLES UIT VOORRAAD EN OP MAAT

Comhan Holland levert alle benodigde profielen en onderdelen uit voorraad. Wilt u de profielen op maat gezaagd geleverd hebben? Geeft u ons dan alstublieft de gewenste afmetingen door en we maken het geheel voor u op maat.

Op aanvraag verpakt als eenvoudig te assembleren bouwpakket. Zo plaatst u snel en eenvoudig de wanden op de plekken waar het hard nodig is.

Interesse in een systeem? Vraag een offerte aan bij Comhan Holland

 

 

Deel "Spatschermen voor 1,5 meter samenleving" op social media

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Wat is dé parkeeroplossing voor kantoor?

Anno 2021 is de auto nog steeds het populairste vervoermiddel om mee naar kantoor te reizen. Toch is het vaak niet meer mogelijk om voor al je huurders parkeerplekken te huren of aan te leggen bij een kantoorpand....

De nieuwe stad van 2050, hoe gaat het eruit zien?

Laurens Tait werkt bij Arup Nederland met zijn team aan projecten voor Nederlandse overheden op gemeentelijke, regionale en landelijke schaal. Zo heeft hij net de internationale plannen voor Luxembourg 2050 en Brussel 2040 afgerond. Dus als iemand een...

ASN Bank laat houtbouw zien op klimaattop

Bouwen met hout en andere natuurlijke materialen levert duurzame, gezonde gebouwen op én draagt bij aan biodiversiteit en een beter klimaat, is de boodschap op de klimaattop. Met die boodschap overhandigen ASN Bank, Climate Cleanup en bouwnetwerk Gideon...

Onze partners

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.