Skip to content

Remeha is BRL 6000-21 gecertificeerd

Remeha is BRL-gecertificeerd en daar profiteer je van!

In de bouwwereld wordt het belang van BRL-certificeringen steeds groter. Voor ontwerp, levering en onderhoud van warmtepompinstallaties is BRL6000-21 van kracht. Het hebben van een certificering toont aan dat een bedrijf voldoet aan gangbare eisen als het gaat om een specifiek proces of product. Remeha heeft het BRL6000-21 certificaat behaald. Dat zegt niet alleen iets over Remeha , maar ook over de medewerkers die specifieke examens afleggen om aan te tonen dat zij aan bepaalde standaarden voldoen. In dit artikel wordt uitgelegd wat een BRL-certificering precies is en waarom het belangrijk is voor de relaties van de organisatie.

Wat is BRL?

BRL staat voor beoordelingsrichtlijn. Ieder BRL-document bevat alle informatie voor de beoordeling van een (certificatie)systeem voor een bepaald product, realisatieproces, persoon of dienst. Remeha houdt zich bezig met grondboringen voor warmtepompen en voor zowel het bovengrondse als ondergrondse gedeelte is Remeha gecertificeerd. Hiermee weet je zeker dat er een kwalitatief goed systeem ontwerpt is voor de eindgebruiker. Daarnaast houdt Remeha kennis op peil, omdat ze bij iedere jaarlijkse audit aantonen dat volgens de laatste methodieken werken. Verder is Remeha zich bewust van de impacts van hun systeem. Met die kennis voorkomen ze dat er negatieve interferentie ontstaat met andere bodemenergiesystemen in de buurt.

Samen voldoen aan hoge eisen

Als adviseur, ontwikkelende aannemer, projectontwikkelaar en installateur weet je dat je met Remeha een gecertificeerde kennispartner hebt. Samen kun je de kwaliteit van bodemenergiesystemen verhogen en de prestaties van de installaties waarborgen.

Remeha beschikt over de BRL 6000-21 (subdeel 1,2,3,4 en 5) certificering, waardoor zij het ontwerp, de installatie en het beheer van energiecentrales van bodemenergiesystemen van individuele woningen mogen uitvoeren én het ontwerp en de installatie van energiecentrales van bodemenergiesystemen van woongebouwen en/of utiliteitsgebouwen kunnen uitvoeren. Daardoor kunnen ze degelijke systemen ontwerpen, die voldoen aan hoge eisen. Daarnaast hebben ze onlangs ook BRL 11000 Scope 1b en Scope 2b behaald, waardoor zij nu ook officieel een kennispartner zijn op het gebied van het ontwerpen en de detail-engineering van gesloten bodemenergiesystemen.

Dankzij de behaalde certificaten kunnen installateurs extra ontzorgen. Ze hoeven zelf niet BRL-gecertificeerd te zijn. Remeha kan een controle check op locatie op hun werkzaamheden uitvoeren.

Remeha ondersteunt je op allerlei gebieden; van grondboringen tot advies over warmtepompen.

Wil je weten wat we precies voor je kunnen betekenen, kijk dan op de site!

Lees hier op OG wijzer hoe de specialisten gebouweigenaren behouden.

Deel "Remeha is BRL 6000-21 gecertificeerd" op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Thomas Rau: Waardeloze gebouwen bestaan niet meer

Het motto van de architect Thomas Rau is guided by the future. Hij laat zich in al zijn handelen leiden door wat er in de toekomst nodig is en niet door wat op dit moment haalbaar is. Rau...

Remeha opent grootste warmtepompfabriek van Nederland

Remeha, marktleider in ons land op het gebied van warmtepompen en cv-ketels, heeft vandaag officieel haar nieuwste warmtepompfabriek in Apeldoorn geopend. Demissionair ministers Hugo de Jonge (Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening) en Rob Jetten (Klimaat en Energie) waren bij...

Circulair renoveren? Begin met de snelste cyclus: het interieur van het gebouw

Bron: Arcadis Nederland Vind jij het als gebouweigenaar ook lastig om bestaande gebouwen circulair te renoveren? Waar moet je eigenlijk beginnen? Circulariteit begint pas als de levensduur van een bepaald gebouwonderdeel ten einde is. Arcadis stelt daarom voor:...

Onze partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.