Skip to content

Remeha is BRL 6000-21 gecertificeerd

Remeha is BRL-gecertificeerd en daar profiteer je van!

In de bouwwereld wordt het belang van BRL-certificeringen steeds groter. Voor ontwerp, levering en onderhoud van warmtepompinstallaties is BRL6000-21 van kracht. Het hebben van een certificering toont aan dat een bedrijf voldoet aan gangbare eisen als het gaat om een specifiek proces of product. Remeha heeft het BRL6000-21 certificaat behaald. Dat zegt niet alleen iets over Remeha , maar ook over de medewerkers die specifieke examens afleggen om aan te tonen dat zij aan bepaalde standaarden voldoen. In dit artikel wordt uitgelegd wat een BRL-certificering precies is en waarom het belangrijk is voor de relaties van de organisatie.

Wat is BRL?

BRL staat voor beoordelingsrichtlijn. Ieder BRL-document bevat alle informatie voor de beoordeling van een (certificatie)systeem voor een bepaald product, realisatieproces, persoon of dienst. Remeha houdt zich bezig met grondboringen voor warmtepompen en voor zowel het bovengrondse als ondergrondse gedeelte is Remeha gecertificeerd. Hiermee weet je zeker dat er een kwalitatief goed systeem ontwerpt is voor de eindgebruiker. Daarnaast houdt Remeha kennis op peil, omdat ze bij iedere jaarlijkse audit aantonen dat volgens de laatste methodieken werken. Verder is Remeha zich bewust van de impacts van hun systeem. Met die kennis voorkomen ze dat er negatieve interferentie ontstaat met andere bodemenergiesystemen in de buurt.

Samen voldoen aan hoge eisen

Als adviseur, ontwikkelende aannemer, projectontwikkelaar en installateur weet je dat je met Remeha een gecertificeerde kennispartner hebt. Samen kun je de kwaliteit van bodemenergiesystemen verhogen en de prestaties van de installaties waarborgen.

Remeha beschikt over de BRL 6000-21 (subdeel 1,2,3,4 en 5) certificering, waardoor zij het ontwerp, de installatie en het beheer van energiecentrales van bodemenergiesystemen van individuele woningen mogen uitvoeren én het ontwerp en de installatie van energiecentrales van bodemenergiesystemen van woongebouwen en/of utiliteitsgebouwen kunnen uitvoeren. Daardoor kunnen ze degelijke systemen ontwerpen, die voldoen aan hoge eisen. Daarnaast hebben ze onlangs ook BRL 11000 Scope 1b en Scope 2b behaald, waardoor zij nu ook officieel een kennispartner zijn op het gebied van het ontwerpen en de detail-engineering van gesloten bodemenergiesystemen.

Dankzij de behaalde certificaten kunnen installateurs extra ontzorgen. Ze hoeven zelf niet BRL-gecertificeerd te zijn. Remeha kan een controle check op locatie op hun werkzaamheden uitvoeren.

Remeha ondersteunt je op allerlei gebieden; van grondboringen tot advies over warmtepompen.

Wil je weten wat we precies voor je kunnen betekenen, kijk dan op de site!

Lees hier op OG wijzer hoe de specialisten gebouweigenaren behouden.

Deel "Remeha is BRL 6000-21 gecertificeerd" op social media

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Wat is dé parkeeroplossing voor kantoor?

Anno 2021 is de auto nog steeds het populairste vervoermiddel om mee naar kantoor te reizen. Toch is het vaak niet meer mogelijk om voor al je huurders parkeerplekken te huren of aan te leggen bij een kantoorpand....

De nieuwe stad van 2050, hoe gaat het eruit zien?

Laurens Tait werkt bij Arup Nederland met zijn team aan projecten voor Nederlandse overheden op gemeentelijke, regionale en landelijke schaal. Zo heeft hij net de internationale plannen voor Luxembourg 2050 en Brussel 2040 afgerond. Dus als iemand een...

ASN Bank laat houtbouw zien op klimaattop

Bouwen met hout en andere natuurlijke materialen levert duurzame, gezonde gebouwen op én draagt bij aan biodiversiteit en een beter klimaat, is de boodschap op de klimaattop. Met die boodschap overhandigen ASN Bank, Climate Cleanup en bouwnetwerk Gideon...

Onze partners

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.