Skip to content

Ons volgende thema magazine: Koplopers in slimme gebouwen

Smart building voordelen

Smart building-technologieën bieden interessante kansen om gebouwen te verbeteren. Ze laten ook zien hoe je slimmer om kunt gaan met deze gebouwen. Ook in het gebouw- en leegstandbeheer liggen nog voldoende uitdagingen. Op welke manieren kan er data uit gebouwen onttrokken worden en hoe kan deze data omgezet worden in nog beter presterende gebouwen?

Technisch vastgoed professionals zijn continu bezig met het aanbrengen van verbeteringen in zowel werk als woon omgevingen. De eerste stappen worden gezet met; gebouw gebonden systemen (denk aan binnenklimaat, verlichting, toegang) en ICT oplossingen (denk aan locatiebepaling in een pand, meten van benutting en bezetting). En nog zoveel meer!

Het OG Wijzer magazine Slimme gebouwen informeert, inspireert en begeleidt technisch vastgoed professionals in deze innovatieve tijden. Ons komende magazine staat boordevol innovatieve oplossingen en er wordt relevante kennis gedeeld over onder andere cybersecurity, IoT oplossingen, technologische trends en klimaat adaptieve gebouwen.

Onze focuspunten liggen bij bouw, innovatie, actualiteit, techniek, wet- en regelgeving, achtergrond & opinie.

 

Is jouw organisatie een koploper in slimme gebouwen?

Voor dit magazine zijn we opzoek naar organisaties die continu bezig zijn met het aanbrengen van verbeteringen in werk en woon omgevingen. Loopt jouw organisatie hierin voorop? Biedt jouw organisatie slimme oplossingen die gebouwen toekomstbestendig maken?

Stuur onze redactie dan een mail (redactie@ogwijzer.nl) of bel (072 303 0280)

Deel "Ons volgende thema magazine: Koplopers in slimme gebouwen" op social media

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Brainport Smart District in Helmond wordt slimste wijk van de wereld

Brainport Smart District in Helmond is een proeftuin voor de maatschappij van de toekomst. Op 150 hectare door de gemeente beschikbaar gestelde grond verrijst de komende jaren een wijk die smart, beter, mooier, veiliger, duurzamer en socialer is....

Smart building as-a-service

Wat gebeurt er als je een leverancier van vastgoedsoftware koppelt aan een doorgewinterde dienstverlener? Dan ontstaat er een propositie die uitermate geschikt is voor partijen die wél graag willen verslimmen, maar geen trek hebben in de vaak enorme...

Weet je wat pas slim is? Schoonmaken wanneer dat nodig is.

Hoe zit het met de schoonmaak in úw vastgoed? Lopen de schoonmakers dagelijks op een vast tijdstip hetzelfde rondje door uw gebouw? En wordt er elke dag hetzelfde aantal uur schoongemaakt, ongeacht de bezetting? EW Facility Services doet...

Onze partners

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.