Skip to content

Ons volgende thema magazine: Koplopers in slimme gebouwen

Smart building voordelen

Smart building-technologieën bieden interessante kansen om gebouwen te verbeteren. Ze laten ook zien hoe je slimmer om kunt gaan met deze gebouwen. Ook in het gebouw- en leegstandbeheer liggen nog voldoende uitdagingen. Op welke manieren kan er data uit gebouwen onttrokken worden en hoe kan deze data omgezet worden in nog beter presterende gebouwen?

Technisch vastgoed professionals zijn continu bezig met het aanbrengen van verbeteringen in zowel werk als woon omgevingen. De eerste stappen worden gezet met; gebouw gebonden systemen (denk aan binnenklimaat, verlichting, toegang) en ICT oplossingen (denk aan locatiebepaling in een pand, meten van benutting en bezetting). En nog zoveel meer!

Het OG Wijzer magazine Slimme gebouwen informeert, inspireert en begeleidt technisch vastgoed professionals in deze innovatieve tijden. Ons komende magazine staat boordevol innovatieve oplossingen en er wordt relevante kennis gedeeld over onder andere cybersecurity, IoT oplossingen, technologische trends en klimaat adaptieve gebouwen.

Onze focuspunten liggen bij bouw, innovatie, actualiteit, techniek, wet- en regelgeving, achtergrond & opinie.

 

Is jouw organisatie een koploper in slimme gebouwen?

Voor dit magazine zijn we opzoek naar organisaties die continu bezig zijn met het aanbrengen van verbeteringen in werk en woon omgevingen. Loopt jouw organisatie hierin voorop? Biedt jouw organisatie slimme oplossingen die gebouwen toekomstbestendig maken?

Stuur onze redactie dan een mail (redactie@ogwijzer.nl) of bel (072 303 0280)

Deel "Ons volgende thema magazine: Koplopers in slimme gebouwen" op social media

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Eerste gemeenten aan de slag met slimme wijken aanpak

Aardgasvrij in 2050 is de stip aan de horizon, maar nu al kunnen woningen aardgasvrij-ready worden gemaakt. Om beleidsmakers en programmaverantwoordelijken bij deze uitdaging te ondersteunen, lanceerde Enpuls in 2020 de Slimme Wijken Aanpak (SWA). Met dit stappenplan...

Edge ontwikkeld nieuw kantoor van ABN AMRO

Vastgoedontwikkelaar EDGE gaat het kantoor van de ABN AMRO aan de Foppingadreef in Amsterdam Zuidoost herontwikkelen. Het gebouw moet Paris Proof worden. In 2025 zal het gebouw gereed zijn. Herontwikkeling De transformatie van het oorspronkelijke gebouw uit de...

Dura Vermeer Inspiration Centre is Nederlands nieuwste ‘Smart Building’

Langs de A2 in Utrecht staat het Dura Vermeer Inspiration Centre. Een multifunctioneel gebouw van ca. 7.500 m2 waarin verbinden, ontmoeten en samenwerken centraal staat. Het gebouw is volledig gasloos, heeft energiezuinige verlichting en de energie wordt opgewekt...

Onze partners

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.