Skip to content

Ons volgende thema magazine: Koplopers in slimme gebouwen

Smart building voordelen

Smart building-technologieën bieden interessante kansen om gebouwen te verbeteren. Ze laten ook zien hoe je slimmer om kunt gaan met deze gebouwen. Ook in het gebouw- en leegstandbeheer liggen nog voldoende uitdagingen. Op welke manieren kan er data uit gebouwen onttrokken worden en hoe kan deze data omgezet worden in nog beter presterende gebouwen?

Technisch vastgoed professionals zijn continu bezig met het aanbrengen van verbeteringen in zowel werk als woon omgevingen. De eerste stappen worden gezet met; gebouw gebonden systemen (denk aan binnenklimaat, verlichting, toegang) en ICT oplossingen (denk aan locatiebepaling in een pand, meten van benutting en bezetting). En nog zoveel meer!

Het OG Wijzer magazine Slimme gebouwen informeert, inspireert en begeleidt technisch vastgoed professionals in deze innovatieve tijden. Ons komende magazine staat boordevol innovatieve oplossingen en er wordt relevante kennis gedeeld over onder andere cybersecurity, IoT oplossingen, technologische trends en klimaat adaptieve gebouwen.

Onze focuspunten liggen bij bouw, innovatie, actualiteit, techniek, wet- en regelgeving, achtergrond & opinie.

 

Is jouw organisatie een koploper in slimme gebouwen?

Voor dit magazine zijn we opzoek naar organisaties die continu bezig zijn met het aanbrengen van verbeteringen in werk en woon omgevingen. Loopt jouw organisatie hierin voorop? Biedt jouw organisatie slimme oplossingen die gebouwen toekomstbestendig maken?

Stuur onze redactie dan een mail (redactie@ogwijzer.nl) of bel (072 303 0280)

Deel "Ons volgende thema magazine: Koplopers in slimme gebouwen" op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

AI en war-on-talent zorgen voor een transitie in de kantorenmarkt

Vastgoed maakt niet alleen een gigantische mechanische transitie door, maar ook een sociale. De trend is dat er bij het ontwikkelen van nieuwe kantoren en werkplekken -mede door corona, technologie, klimaatverandering, war on talent en AI- steeds vaker...

PHYSEE: Elk gebouw een slimme jas

Vastgoedeigenaren die nog volop inzetten op zonreflecterende coatings en gebouwschillen met ongekend hoge isolatiewaardes, stop de persen! De discrepantie tussen daglicht en warmte weren en tegelijkertijd gebruik maken van kunstlicht en energie voor verwarming of koeling is inmiddels...

Ben je klaar om alles uit je gebouw te halen?

Energiekosten en duurzaamheid zijn het gesprek van de dag. Maar wat is duurzaamheid precies? Hoe realiseer je het? En welke ingrepen hebben nu écht impact op de energiekosten? Dat een slim en optimaal duurzaam kantoor in een nieuwbouwomgeving...

Onze partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.