Skip to content

Nieuwe partner stelt zich voor: Techem

Meet- en afrekenmethodieken van afgenomen energie van voornamelijk collectieve installaties. Bij het bereiken van de klimaatbeschermingsdoelstellingen van een hogere energie-efficiëntie komt Techem om de hoek kijken. De focus van Techem ligt op efficiënte en steeds meer gedigitaliseerde gebouwtechnologie die het energieverbruik en de CO₂-uitstoot voor verwarming en warm water effectief vermindert en bijdraagt aan klimaatbescherming.

 

Als nieuwe partner van het OG Wijzer kennisnetwerk stelt Techem zich graag aan je voor. Techem staat bekend om de subbemetering, maar hun netwerk voorziet in zoveel meer dan dat. Techem bereidt zich al lange tijd voor op de komende uitdagingen – en biedt je veel meer dan alleen meteropname en facturering op basis van verbruik: Techem werkt voortdurend aan oplossingen voor een succesvolle energietransitie in gebouwen, bijvoorbeeld door digitalisering en innovatieve verwarmingsoplossingen. Door (bijvoorbeeld) het monitoren op het energieverbruik kun je veel meer doen dan vaak gedacht. Want door energie efficiëntie en de kosteneffectiviteit te verbeteren in gebouwen met blokverwarming ontsnappen ze met hun digitale systemen jaarlijks in ruim 11 miljoen woningen wereldwijd aan zo’n 8,7 miljoen CO₂ uitstoot. In Nederland betekent dit voor bewoners een eindafrekening energiekosten die 20% lager kan uitvallen. Zinvol digitaliseren dus!

 

Techem biedt slimme digitale oplossingen voor meer procesefficiëntie en vermindering van CO₂ uitstoot. Zo maken we samen gebouwen slimmer, duurzamer en gezonder voor de toekomst. Wil je meer weten over onze partner, bezoek dan hun bedrijfsprofiel op onze website en/of lees hun artikelen die via OG Wijzer worden gedeeld.

 

 

 

Ook met OG Wijzer samenwerken? Zo neem je contact met ons op:

Telefoon: 072 303 0280

Email: info@ogwijzer.nl

Bezoekadres: Neerlandia 7, 1841JK, Stompetoren

 

 

 

Deel "Nieuwe partner stelt zich voor: Techem" op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Er zijn geen blogs gevonden

Onze partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.