Skip to content

MVGM neemt het VvE beheer van Ruijters vastgoed over

MVGM heeft per 1 april 2022 het volledige VvE beheer van Ruijters Vastgoed overgenomen. Met de overname versterkt MVGM de positie als marktleider in het vastgoedbeheer en neemt het een portefeuille over van 160 VvE’s.

Ruijters verlegt focus naar toekomst als ontwikkelende vastgoedbelegger

Ruijters Vastgoed is opgericht in 1965 en beschikt over jarenlange ervaring in het vastgoed. Ruijters vastgoed wil zich meer gaan focussen op haar rol als ontwikkelende vastgoedbelegger in Zuid-Nederland, waardoor de VvE-activiteiten buiten haar strategische focus vielen. Om die reden is besloten de VvE-activiteiten per 1 april 2022 middels een aandelenoverdracht over te dragen aan MVGM VvE.

Daan Kerckhoffs, directeur van Ruijters Vastgoed over de overname: “MVGM is een VvE beheerder met jarenlange ervaring die gespecialiseerd is in het optimaal managen van VvE’s. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het beheer van de VvE’s bij MVGM VvE in goede handen is. ”

Met lokale kennis en aanwezigheid beheert MVGM VvE de nieuwe VvE’s

Met de overname neemt MVGM VvE een portefeuille over van 160 VvE’s voornamelijk in Zuid-Nederland. Vanuit het kantoor Maastricht worden deze VvE’s beheerd met een gespecialiseerd team met lokale kennis van de markt.

Sander van Hoek, directeur MVGM VvE over de overname: “De overname van de VvE portefeuille van Ruijters Vastgoed past zeer goed in onze groeistrategie en versterkt onze positie als dé VvE aanbieder in Limburg”

Deel "MVGM neemt het VvE beheer van Ruijters vastgoed over" op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Merin besteedt technisch management en accounting uit aan CBRE

Merin heeft een deel van het technisch management en de volledige property accounting van hun kantoorgebouwen in Nederland per 1 januari 2022 uitbesteed aan CBRE. Hiermee wil Merin flexibel zijn bij groei en krimp van de veranderende portefeuille...

PingProperties en BAM sluiten onderhoudsovereenkomst

PingProperties heeft met BAM Bouw en Techniek een onderhoudsovereenkomst voor het beheer en onderhoud van Dutch Tech Campus te Zoetermeer. Op de Dutch Tech Campus zijn diverse nationale en internationale bedrijven gericht op smart mobility, ICT en e-health...

‘Verduurzaming heeft een sleutelrol’ zeggen beheerders

‘De meeste mensen in de vastgoedsector kennen CBRE, maar dat we tien man op verduurzaming hebben lopen is nog niet bij iedereen bekend,’ vertelt Director Sustainability Tim Habraken van CBRE. CBRE voegt als strategisch adviseur naar eigen zeggen...

Onze partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.