Skip to content

MPL en Colliers gaan vastgoed slimmer en duurzamer beheren

Energielabel C kantoren

Het Barneveldse MPL Integrations en Alarmcentrale en vastgoedadviseur Colliers gaan de toekomst van vastgoed samen vormgeven. De partijen gaan een samenwerking aan en bundelen hun kennis. MPL gaat Colliers helpen met opvolging van brand- en inbraakalarmering op afstand, en met het slimmer maken en verduurzamen van door Colliers beheerd vastgoed.

De samenwerking met MPL als ‘preferred supplier’ sluit perfect aan op de visie van Bas Ambachtsheer, Chief Technology Officer bij Colliers. “Samen kunnen we zorgen dat er altijd een expert is die de markt door en door kent, die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Op die manier kunnen we vastgoedeigenaren en -beheerders beter helpen. We kunnen data gedreven werken en zekerder zijn dat ze de juiste beslissingen nemen. Slimme oplossingen zorgen voor meer grip op vastgoed, helpen kosten besparen en dienstverlening efficiënter te maken. Ze dragen bij aan meer welzijn en veiligheid van gebruikers en brengen duurzame doelstellingen dichterbij.”

Colliers is een van de grootste vastgoedadviseurs en -beheerders van Nederland. Het is de ambitie van de organisatie om in 2025 een klimaat neutrale bedrijfsvoering te hebben. Ook wil de van oorsprong Canadese organisatie het eigen energieverbruik elk jaar met minimaal 5 procent verminderen.

Als adviseur wil het ook anderen helpen om hun vastgoed te verduurzamen. Dat kan onder meer door innovatieve duurzaamheidsoplossingen toe te passen. MPL is hierin expert. Het helpt al sinds 2001 tal van partijen om gebouwen te verslimmen. MPL helpt klanten met project- en property management. Ook levert het Software-as-a-Service oplossingen, zoals een integratieplatform uit de cloud. Dit maakt niet alleen beveiliging op afstand mogelijk, het platform kan ook sensorinformatie van onder meer gebouwgebonden installaties verwerken.

Slimme oplossingen zorgen voor meer grip op vastgoed, helpen kosten besparen en dienstverlening efficiënter te maken. Ze dragen bij aan meer welzijn en veiligheid van gebruikers en brengen duurzame doelstellingen dichterbij.

Deel "MPL en Colliers gaan vastgoed slimmer en duurzamer beheren" op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

SFDR, een draak of een droom?

‘Voor vastgoedeigenaren is de Sustainable Finance Disclosure Regulation één van de belangrijkste ESG-richtlijnen,’ vertelt Joost Vooijs, Partner en Director Asset Services bij Colliers. ‘Door deze geldende EU-regelgeving moeten vastgoedfondsen inzichtelijk maken hoe duurzaam hun gebouwen zijn.’ Dat is...

Colliers: Geen beloning voor hoog energielabel huurwoningen

Door de energiecrisis is het belang van het energieverbruik van woningen sterk toegenomen. Zo bleek recent dat koopwoningen met een groen energielabel nu sneller en tegen hogere prijzen verkopen. Colliers zocht uit wat de gevolgen zijn van een...

Na twee jaar van dalende kantoorkosten flinke stijging verwacht

De kosten voor bedrijven om een fulltime werknemer (1 fte) een jaar op kantoor te laten werken namen vorig jaar af. De gemiddelde kosten in Europa daalden met 4% en kwamen uit op 9.122 euro. In Nederland daalden...

Onze partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.