Skip to content

MPL en Colliers gaan vastgoed slimmer en duurzamer beheren

Energielabel C kantoren

Het Barneveldse MPL Integrations en Alarmcentrale en vastgoedadviseur Colliers gaan de toekomst van vastgoed samen vormgeven. De partijen gaan een samenwerking aan en bundelen hun kennis. MPL gaat Colliers helpen met opvolging van brand- en inbraakalarmering op afstand, en met het slimmer maken en verduurzamen van door Colliers beheerd vastgoed.

De samenwerking met MPL als ‘preferred supplier’ sluit perfect aan op de visie van Bas Ambachtsheer, Chief Technology Officer bij Colliers. “Samen kunnen we zorgen dat er altijd een expert is die de markt door en door kent, die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Op die manier kunnen we vastgoedeigenaren en -beheerders beter helpen. We kunnen data gedreven werken en zekerder zijn dat ze de juiste beslissingen nemen. Slimme oplossingen zorgen voor meer grip op vastgoed, helpen kosten besparen en dienstverlening efficiënter te maken. Ze dragen bij aan meer welzijn en veiligheid van gebruikers en brengen duurzame doelstellingen dichterbij.”

Colliers is een van de grootste vastgoedadviseurs en -beheerders van Nederland. Het is de ambitie van de organisatie om in 2025 een klimaat neutrale bedrijfsvoering te hebben. Ook wil de van oorsprong Canadese organisatie het eigen energieverbruik elk jaar met minimaal 5 procent verminderen.

Als adviseur wil het ook anderen helpen om hun vastgoed te verduurzamen. Dat kan onder meer door innovatieve duurzaamheidsoplossingen toe te passen. MPL is hierin expert. Het helpt al sinds 2001 tal van partijen om gebouwen te verslimmen. MPL helpt klanten met project- en property management. Ook levert het Software-as-a-Service oplossingen, zoals een integratieplatform uit de cloud. Dit maakt niet alleen beveiliging op afstand mogelijk, het platform kan ook sensorinformatie van onder meer gebouwgebonden installaties verwerken.

Slimme oplossingen zorgen voor meer grip op vastgoed, helpen kosten besparen en dienstverlening efficiënter te maken. Ze dragen bij aan meer welzijn en veiligheid van gebruikers en brengen duurzame doelstellingen dichterbij.

Deel "MPL en Colliers gaan vastgoed slimmer en duurzamer beheren" op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Vastgoed verduurzamen: wel of niet investeren?

Het wordt steeds belangrijker om te verduurzamen, zo ook in de vastgoedwereld. De overheid stelt hiervoor steeds strengere eisen. Gebouwen moeten bijvoorbeeld energiezuinig zijn, zodat ze minder CO2 uitstoten. Je vastgoed verduurzamen heeft een aantal belangrijke voordelen. Hier...

Een van de oudste gebouwen op de Zuidas maakt zich op voor een grote transformatie

Nuveen en G&S Vastgoed hebben nog geen huurder aangetrokken voor het kantoorgebouw Prinses Irenestraat 59 in Amsterdam. Dat zegt Sebastian Zwart, portefeuillemanager bij Nuveen Real Estate, desgevraagd bij de aankondiging van de renovatie van het pand. De aanleiding voor de...
checklist brandveiligheid kantoor

Zo maak je een kantoorgebouw brandveilig

Vanuit de overheid zijn er veel regels betreft het brandveilig maken van kantoorgebouwen. Ieder kantoor moet aan deze regels voldoen. Er is een uitgebreid bouwbesluit waarin je een overzicht van de afspraken kunt lezen. Wij hebben een artikel...

Onze partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.