Skip to content

Kennisverbreding binnen personeelsbemiddeling van vastgoed personeel is essentieel

Wanneer je een leverancier in personeelsbemiddeling zoekt, wil je een partij vinden die weet waar ze het over heeft, een specialist. Je wilt praten met een professional die begrijpt wat je doet en die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen binnen de branche. Hier zijn we dan ook scherp op als het gaat om ons eigen personeel.

Wij zijn sparringpartner en spreken de taal die in de branche gehanteerd wordt. Wanneer een projectontwikkelaar iets vertelt over de stichtingskosten of een definitief en voorlopig ontwerp begrijpen wij meteen wat ze bedoelen. We zijn niet onbekend met de verduurzamingsslag die op dit moment in de vastgoed sector gaande is. Als verlengstuk van onze opdrachtgever is dat essentieel om überhaupt met de kandidaten over hun toekomst te praten en ze uit te dagen inzake een goede vervolgstap in hun carrière.

Hoe we dat doen?

Door het bezoeken van projecten van onze opdrachtgevers en mee te lopen met onze professionals bijvoorbeeld. Zo zijn we recentelijk mee geweest naar een project waar een oude stolpboerderij werd getransformeerd naar een zorglocatie met 24 woningen voor dementerende ouderen. Op deze wijze zien we de verschillende professionals samenwerken en maken we inzichtelijk waar we op moeten letten tijdens ons selectieproces. En al onze vragen kunnen meteen beantwoord worden door de professionals op de locaties.

Buiten de coronaperiode bezoeken wij ook vastgoedbeurzen waaronder de Provada of de Bouwbeurs in Utrecht. Ook hier worden onze vragen beantwoord door de verschillende deskundigen die wij hier spreken. Over nieuwe verduurzamingsproducten die op de markt komen bijvoorbeeld. En tot slot volgen wij met regelmaat webinars over uiteenlopende onderwerpen, van actualiteiten tot wet- en regelgeving.

 

 

Door deze verdieping kunnen wij op een doelmatige en capabele wijze de juiste matches maken. We zoeken naar lange termijn oplossing voor de carrière van een professional of personeelsprobleem voor de opdrachtgever in plaats van een quick fix. Op deze manier denken wij mee in de ruimste zin van het woord.

Ons doel is: jou laten doen waar je goed in bent. Daar zetten wij ons sinds 2009 keihard voor in. Elke dag opnieuw. Dat doen we door het vinden van dé perfecte match met werving en selectie en interim bemiddeling.

We raden alle vastgoedprofessionals die de kriebel voelen om te switchen naar een andere baan, of gewoon meer informatie willen over hun carrière, aan om ons gewoon eens te bellen. En ook voor de opdrachtgevers die een vacature met ons willen bespreken of willen sparren over de arbeidsmarkt of salarishuis staan wij altijd open om mee te denken.

Kortom, Proud People is de specialist op vastgoed voor zowel professional als opdrachtgever.

 

Benieuwd naar wat Proud People voor jou kan betekenen? Klik hier

Voor alle vastgoed vacatures van Proud People: Klik hier

 

Deel "Kennisverbreding binnen personeelsbemiddeling van vastgoed personeel is essentieel" op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Er zijn geen blogs gevonden

Onze partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.