Skip to content

Garantiekozijn: Sikkens geeft nu tien jaar garantie op kozijnen

Sikkens Garantiekozijn

Houtrot en schade aan schilderwerk, iedere vastgoedbeheerder heeft er vroeg of laat mee te maken. En lang niet alle renovaties hebben het beoogde effect. Sterker nog, vaak steekt het probleem na een aantal jaar opnieuw de kop op en besluit de beheerder alsnog het complete kozijn te vervangen. Dergelijke situaties behoren dankzij het Sikkens Garantiekozijn -een samenwerking tussen AkzoNobels Sikkens en Polyfilla Pro- tot het verleden. Met deze oplossing ben je gedurende de levensduur van het kozijn verzekerd van strakke kozijnen zonder problemen.

“Wij hebben alle technieken, materialen en kennis voor het vervangen van houtrot in huis”

Vertelt Field Support manager Bas Volders. “Deze kenmerken hebben we ondergebracht in het Sikkens Garantiekozijn. Hoe het precies werkt? Er wordt eerst een scan van het project gemaakt. Deze 100% -welke onder de BRL0526 valt- brengt de zwakke plekken in kaart. Vervolgens maken we plan de campagne, berekenen we de kosten door en geven we de vastgoedbeheerder advies over de aanpak. Goed om te weten: alleen de meest kwetsbare onderdelen van het kozijn worden vervangen. Hiermee besparen we tot wel 95% op gebruik van grondstoffen. Deze kwetsbare kozijndelen worden vervangen door Polyfilla Pro Durodeen, een recyclebare kunststof van dermate kwaliteit dat de levensduur van een kozijn verhoogd kan worden met zeker dertig jaar.”

 

Tien jaar kozijngarantie

“Na akkoord van de beheerder wijzen we in samenspraak een applicateur aan. Omdat we alleen met gecertificeerde applicateurs werken -zodat we de kwaliteit kunnen garanderen- moet een beheerder soms kiezen voor een andere partij óf zijn eigen professional de door ons samengestelde training laten volgen.” De vastgoedwereld reageert positief op de introductie van het Sikkens Garantiekozijn. “Daar zijn we blij mee. We hebben de beheerder namelijk nodig om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Hij of zij moet de tussentijdse keuringsmomenten -vergelijk deze met de jaarlijkse apk van voertuigen- in acht nemen. Maar daar krijgt de beheerder dan ook wel wat voor terug, want wat goed gemaakt is, gaat langer mee, heeft minder onderhoud nodig en kost daardoor minder. De rekensom is snel gemaakt. Met Sikkens Garantiekozijn kies je voor kwaliteit kun je op basis van MJOP’s rekenen op een levenslange kozijngarantie. Mét KOMO-keurmerk.”

 

USP’s

Gegarandeerd budgetzekerheid

  • Borging van kwaliteit door 100% onafhankelijke inspectie en KOMO keurmerk
  • Kwaliteitsproducten van Sikkens en Polyfilla Pro zijn optimaal op elkaar afgestemd en beide met zeer lange duurzaamheid
  • Door herstel op maat bieden wij lange termijn garantie aan
  • Wordt alleen toegepast door gecertificeerde bedrijven

 

Gegarandeerd lage milieubelasting

  • Alleen de meest kwetsbare onderdelen van het kozijn worden vervangen
  • Tot 95% besparing op waardevolle grondstoffen
  • Polyfilla Pro Durodeen is recyclebaar

 

Gegarandeerd efficiënter onderhoud

  • Duidelijk onderhoudsplan
  • Minder overlast voor huurders
  • Ideale oplossing voor vastgoedprojecten op basis van RGS

 

 

 

Deel "Garantiekozijn: Sikkens geeft nu tien jaar garantie op kozijnen" op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Er zijn geen blogs gevonden

Onze partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.