Skip to content

Dit wordt het nieuwe bedrijfspand van Apple in Austin

Apple Austin

Apple is begonnen met de bouw van zijn nieuwe campus van ruim 900.000 m2 in Austin, Texas. Hier gaat in de toekomst de Mac Pro geproduceerd worden.

De campus van $ 1 miljard zal in eerste instantie 5.000 werknemers huisvesten, maar heeft de capaciteit om te groeien tot 15.000, en zal naar verwachting in 2022 worden geopend. Apple groeit gestaag in Austin met ongeveer 7.000 werknemers in de stad. Dat is een groei van meer dan 50% in de afgelopen vijf jaar.

Om de historische en geografische betekenis van het gebied te respecteren, werkt Apple samen met Bartlett Tree Experts in Austin om de diversiteit aan bomen op het terrein van 133 hectare te behouden en te vergroten. Bovendien zal het gebied worden ontworpen om de groene ruimte te maximaliseren, met landschapsarchitectuur dat meer dan 60% van de campus beslaat, inclusief een natuurgebied van 50 hectare en natuurreservaten die toegankelijk zijn voor het publiek. Net als alle Apple-voorzieningen werkt de nieuwe Austin-campus op 100 procent hernieuwbare energie, inclusief zonne-energie die ter plekke wordt opgewekt.

 

Apple en zijn productiepartners investeerden meer dan $ 200 miljoen in de Mac Pro-faciliteit in Austin en bouwden de complexe assemblagelijn uit waar de Mac Pro wordt geproduceerd. Elke Mac Pro legt een afstand van 300 meter af langs de productielijn, waarbij sommige componenten nauwkeurig moeten worden geplaatst binnen de breedte van een mensenhaar.

 

 

 

Deel "Dit wordt het nieuwe bedrijfspand van Apple in Austin" op social media

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

cyberbeveiliging gebouwen OT afdeling

Bouwen aan cyberbeveiliging voor gebouwen: Start met een OT-systeem verantwoordelijke

Ruim 80% van de gebouwen is al verbonden met het internet. We zijn dus duidelijk begonnen aan een nieuw tijdperk van slimme kantoorgebouwen, scholen, ziekenhuizen, etc.  Bij verbonden gebouwen is de efficiëntie bij gebouwbeheer groter en hebben ‘de...

Direct laten zien hoeveel jouw klanten kunnen verduurzamen

Je merkt aan alles dat de markt om verduurzamingsmaatregelen vraagt, maar waar moet je beginnen? Met de Duurzaam Verdienen Portfolio van Remeha kun je als installateur de objecten van meerdere klanten invoeren en opslaan, de potentiële verduurzaming van...

Het belang van digitalisering in vastgoed beheer is groot

Prominus, voorheen HCI vastgoed management B.V., is inmiddels zestien jaar actief in het beheren van Nederlands vastgoed. Het ruim dertig man grote team kent het klappen van de zweep en ziet het belang van digitalisering. Dé reden om...

Onze partners

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.