Skip to content

Dit wordt het nieuwe bedrijfspand van Apple in Austin

Apple Austin

Apple is begonnen met de bouw van zijn nieuwe campus van ruim 900.000 m2 in Austin, Texas. Hier gaat in de toekomst de Mac Pro geproduceerd worden.

De campus van $ 1 miljard zal in eerste instantie 5.000 werknemers huisvesten, maar heeft de capaciteit om te groeien tot 15.000, en zal naar verwachting in 2022 worden geopend. Apple groeit gestaag in Austin met ongeveer 7.000 werknemers in de stad. Dat is een groei van meer dan 50% in de afgelopen vijf jaar.

Om de historische en geografische betekenis van het gebied te respecteren, werkt Apple samen met Bartlett Tree Experts in Austin om de diversiteit aan bomen op het terrein van 133 hectare te behouden en te vergroten. Bovendien zal het gebied worden ontworpen om de groene ruimte te maximaliseren, met landschapsarchitectuur dat meer dan 60% van de campus beslaat, inclusief een natuurgebied van 50 hectare en natuurreservaten die toegankelijk zijn voor het publiek. Net als alle Apple-voorzieningen werkt de nieuwe Austin-campus op 100 procent hernieuwbare energie, inclusief zonne-energie die ter plekke wordt opgewekt.

 

Apple en zijn productiepartners investeerden meer dan $ 200 miljoen in de Mac Pro-faciliteit in Austin en bouwden de complexe assemblagelijn uit waar de Mac Pro wordt geproduceerd. Elke Mac Pro legt een afstand van 300 meter af langs de productielijn, waarbij sommige componenten nauwkeurig moeten worden geplaatst binnen de breedte van een mensenhaar.

 

 

 

Deel "Dit wordt het nieuwe bedrijfspand van Apple in Austin" op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Crooswijk gaat stadsinbreiden met biobased houtbouw

Op meerdere inbreidingslocaties in Rotterdam Crooswijk verrijzen straks biobased houtbouw-woningen. KAW ontwikkelt daartoe een houtbouw-concept voor complexe locaties in de stad dat resulteert in aanzienlijk minder CO2-uitstoot, en meer betaalbare, duurzame & gezonde woningen. Het plan voorziet daarnaast...

Productie zonnepanelen staat CO2-reductie in de bouwsector in de weg

Bij de productie van zonnepanelen voor de bouwsector komt te veel CO2 vrij om de klimaatdoelen van 2030 te halen. Dat blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau Metabolic in opdracht van Dutch Green Building Council (DGBC). Ook hebben zonnepanelenproducenten nog...

Subsidie om maatschappelijk vastgoed te verduurzamen eerder open

Begin oktober 2022 vroegen maatschappelijk vastgoedeigenaren massaal de Subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA) aan om hun vastgoed te verduurzamen. Door de grote interesse opent de nieuwe ronde van DUMAVA eerder, in september 2023. Grote interesse in maatschappelijk vastgoed...

Onze partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.