Skip to content

DGBC-magazine: Toekomstbouwers in teken van leiderschap

 

Naast een duo-interview met de nieuwe sectorbankers van ABN AMRO, delen de Programmaraad Circulariteit en Paris Proof hun visie, gaat Annemarie van Doorn het gesprek aan met Jacqueline Cramer en Niels van Geenhuizen (Arcadis) en delen tal van koplopers hun visie op het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Daarnaast maak je kennis met de Raad van Advies van DGBC, die uitgebreid vertellen wat zij onder leiderschap verstaan. Het magazine benadrukt nog maar eens de urgentie dat we echt nu in actie moeten komen.

‘Niet minder slecht, maar beter’

DGBC-directeur Annemarie van Doorn vat het in haar voorwoord treffend samen: “Laten we samen met onze achterban opnieuw zien wat er mogelijk is en dat het nog niet te laat is. Naast samenwerking is leiderschap nodig en moeten we nu in actie komen om het tij te keren. Het moet niet minder slecht, maar beter. Mijn vraag aan jou als lezer is je hierdoor te laten inspireren, en ook jouw ervaringen tijdens de Dutch Green Building Week te delen zodat we samen in volle vaart onze verantwoordelijkheid nemen om de gebouwde omgeving in hoog tempo te verduurzamen.”

Lees hier gratis Toekomstbouwers 2021 

Deel "DGBC-magazine: Toekomstbouwers in teken van leiderschap" op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Er zijn geen blogs gevonden

Onze partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.