Skip to content

Designdeuren van Marsica

In samenwerking met Italiaanse partners heeft Marsica een designdeurenprogramma samengesteld. De Marsica designcollectie bestaande uit ‘stalen deuren’, taatsdeuren, onzichtbare deuren en schuifdeuren (zowel in als vóór de wand). Deze deuren zijn volledig te personaliseren met diverse deursystemen, afwerkingen en afmetingen. Perfect te combineren met boiserie (wandbekleding in dezelfde stijl als de deur).

De ‘stalen deuren’ van Marsica zijn glazen deuren met een aluminium kader. Deze deuren met industrial look worden op maat gemaakt. Ze zijn verkrijgbaar als vast paneel, draaideur, taatsdeur of als schuifdeur. Bijvoorbeeld in combinatie met Eclisse Syntesis Line lijstloze schuifdeursystemen. Het aluminium profiel is beschikbaar in de kleuren zwart, mat zilver, wit of donkerbruin. Het glas kan extra helder, gesatineerd en brons- of grijs rookglas zijn. Een eventuele vlakverdeling wordt naar de wensen van de klant gemaakt.

 

MARSICA taatsdeuren van ambachtelijke Italiaanse makelij zijn volledig te personaliseren met een groot aanbod van afmetingen en unieke afwerkingen. Taatsdeuren zijn vooral handig voor grotere deuropeningen. De deuren kunnen bekleed worden met vrijwel elk materiaal en zijn te combineren met vloerveren voor automatische sluiting van DORMA, MAB & FRITSJURGENS. Ook is er de mogelijkheid om met of zonder aanslag te bestellen (push en/of pull). Het draaipunt van de deur is zelf te bepalen.

In Italië worden de MARSICA onzichtbare deursystemen met personaliseerbare deuren op artisanale wijze gemaakt. De deuren kunnen extreme afmetingen hebben als 3400mm hoog en 1300mm breed. De deur kan dezelfde look krijgen als de wand waardoor het onzichtbare effect ontstaat. Ook kan ervoor gekozen worden om de deur tot een echte eyecatcher binnen het interieur te maken door te kiezen voor een unieke afwerking, zoals glas, een gold- of silverlook, edelfineer, marmer, leisteen, spiegel, leer etc. De deuren kunnen links of rechts en naar binnen of naar buiten openen.

In de MARSICA design deurencollectie bieden ze tal van schuifdeursystemen aan, zo wel in als vóór de wand. Zo kunnen de deuren gecombineerd worden met ECLISSE Syntesis Line lijstloze schuifdeursystemen. Ook hebben ze 3 voor de wand schuivende systemen:

Magic: Schuifdeursysteem dat onzichtbaar is, zowel bij een geopende als gesloten deur. Hierdoor lijkt het net alsof de deur zweeft in de ruimte.

Sky: Schuifdeursysteem dat gemonteerd is in het plafond, in dit systeem kunnen meerdere langs elkaar schuivende deurpanelen geplaatst worden.

Multi: Innovatief en exclusief schuifsysteem waarbij de continue looprail aan de wand wordt vervangen voor subtiele aluminium punten.

MARSICA heeft voor zijn design deurencollectie boiserie ontwikkeld. Dit is een wandbekleding in exact dezelfde stijl als de deur. De boiserie is beschikbaar in zowel horizontale als verticale panelen, verkrijgbaar in de volgende afwerkingen:

  • Mat- of hoogglans gelakt;
  • Natuurlijk, gelakt of gebeitst eiken;
  • Antiek (grijs) eiken;
  • American walnut;
  • Leer;
  • Hardsteen;

En vele andere exclusieve afwerkingen, alleen verkrijgbaar voor de designdeuren van Marsica.

 

De gehele collectie is te zien in de vernieuwde showroom en op de website

Deel "Designdeuren van Marsica" op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Er zijn geen blogs gevonden

Onze partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.