Skip to content

De Miniperscontainer is al zeventien jaar een hit

miniperscontainer

Negen vuilniszakken transformeren naar slechts één stuk. Het aantal transportbewegingen significant verminderen. Minder overlast van vrachtwagens in de straat. Ruim zevenhonderd vastgoedeigenaren profiteren al van de resultaten van de Miniperscontainer. We spreken Ronald Voorsluijs, algemeen directeur van Milieu Service Nederland.

“Zodra de container voor 80% gevuld is, ontvangt onze logistieke afdeling daar automatisch een melding van.”

Automatische volmelder

“We introduceerden in 2003 de eerste Miniperscontainer voor beheerders met relatief veel afval en weinig opslagruimte. Met de Miniperscontainer kun je 27 m3 restafval verkleinen naar een hoeveelheid van 3 m3 en de container zelf kan vanwege haar geringe omvang gemakkelijk in de parkeergarage worden geplaatst. De Miniperscontainer neemt slechts 8 m2 van het vloeroppervlak in beslag. Ja, dat is de grootte van één parkeerplaats. Met onze Miniperswagens, die gemakkelijk in elke parkeergarage passen, halen we de ze op afroep op: de Miniperscontainer van Milieu Service Nederland zijn namelijk uitgerust met een automatische volmelder. Zodra de container voor 80% gevuld is, ontvangt onze logistieke afdeling daar automatisch een melding van. Zij zorgen er vervolgens voor dat de container binnen 24 uur wordt omgewisseld voor een leeg exemplaar.”

Minder druk op milieu en bedrijfskosten

“Veel grote kantoorgebouwen in Nederland maken al gebruik van onze Miniperscontainer. De grote inzamelcapaciteit en de automatische volmelder maken de Miniperscontainer tot een milieuvriendelijke oplossing. Het minimaliseren van het aantal transportbewegingen resulteert namelijk in een significante vermindering van CO2-uitstoot. Je ziet onze bussen dus niet op een vast moment voorrijden. Wij komen pas als het nodig is. En hiermee verminderen we niet alleen de druk op onze omgeving, maar ook de afvalkosten zelf. Ja, de minipers is met haar intelligente systeem ook een oplossing voor partijen die afval scheiden.”

 

Over MSN
Milieu Service Nederland (MSN) organiseert het afvalmanagement voor klanten door heel Nederland. Het uitgangspunt daarbij is het bieden van een uitstekende dienstverlening, waarbij kostenbesparing, duurzaamheid en goede service voorop staan.

 

Deel "De Miniperscontainer is al zeventien jaar een hit" op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Afvalpers

Wat kost een afvalpers en wat levert het op?

Produceert u veel afval? Dan kunt u tot wel 50% kosten besparen op de afvalinzameling. Eén van de oplossingen is een afvalpers. Behalve lagere kosten, heeft een afvalpers nog veel meer voordelen. Hoe werkt een afvalpers? Een afvalpers...
plastic recycling amsterdam

Plastic Recycling Amsterdam: afval scheiden bij de bron is duurzaam en goedkoop

Het waren vastgoedeigenaren die steevast vroegen naar een oplossing voor het recyclen van hun PMD (verpakkingen van Plastic, Metaal en Drankenkartons). Reden voor Milieu Service Nederland om een eigen recyclingfabriek te overwegen, want afvoeren naar het buitenland resulteert...
multi afval container

HNK van NSI kiest voor multi afval container van MSN

Duurzaamheid is voor steeds meer beheerders een belangrijk speerpunt. Dat betekent dat er onder meer kritisch naar het afvalbeleid moet worden gekeken. NSI, een grote Nederlandse specialist in commercieel vastgoed, heeft de boodschap begrepen en scheidt vanaf 2019...

Onze partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.