Skip to content

De Installatie Vakbeurs vol met innovaties

De Installatie Vakbeurs Hardenberg vindt dit jaar plaats op 13, 14 en 15 september in de Evenementenhal Hardenberg. Thema is ‘De toekomst door een groene bril’. Ruim 130 exposanten bieden de bezoekers tal van direct toepasbare innovaties.

De beurs besteedt uitgebreid aandacht aan de grote thema’s van dit moment: Energietransitie, Besparingstechnieken, Circulariteit en Gezond binnenklimaat. Irma de Hoon van beursorganisator Easyfairs: “Er zijn weinig sectoren die zo hard innoveren en deze innovaties zo snel naar de eindgebruiker brengen. Daarover gaat Installatie Vakbeurs 2022. We presenteren direct toepasbare innovaties, tegelijkertijd laten we zien welke kant het de komende vijf jaar opgaat.”

Groen installeren

In de Groene Hal laten exposanten zien wat ‘groen’ installeren precies betekent. Wat wordt het? Een warmtepomp of een hybride warmtepomp? Voor heel veel eindgebruikers is dat een vraag. “De installateur die de Groene Hal heeft bezocht kan het later haarfijn aan zijn klant uitleggen”, aldus event manager Eline Kuijsters. “We bieden zo’n 40 exposanten de mogelijkheid hun groene ambities te laten zien in deze speciaal ingerichte hal.”

Gids

Daarnaast presenteert Installatie Vakbeurs de Groene Route. Deze verbindt exposanten met een duurzame innovatie. Eén keer per dag voert een gids bezoekers langs de belangrijkste innovaties. In een elevator pitch presenteren de deelnemende exposanten de highlights en toepasbaarheid van hun innovaties.

Nieuw is de Innovatietuin. De snelste manier voor bezoekers om kennis te maken met duurzame producten en materialen waarmee ze in de nabije toekomst gaan werken. Door de badge te scannen langs readers kunnen bezoekers in één handeling alle interessante informatie gebundeld ontvangen.

Hier kunt u u registreren voor de Installatie Vakbeurs Hardenberg

Deel "De Installatie Vakbeurs vol met innovaties" op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Er zijn geen blogs gevonden

Onze partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.