Skip to content

Condor Inspector App. Voor inspecteurs die prettiger en efficiënter willen werken. 

Ontwikkeld voor en door inspecteurs

In de praktijk vinden inspecteurs het vaak onhandig om tijdens het inspecteren de waarnemingen direct uit te werken op een klein schermpje. Je hebt je handen niet vrij en het invoeren kost meer tijd dan het oplevert. De Condor Inspector App hebben we ontwikkeld in nauwe samenwerking met inspecteurs. We hebben ervoor gezorgd dat je snel en makkelijk je waarnemingen kunt doen tijdens de inspectieronde en die later op een daarvoor geschiktere plaats kunt uitwerken.

 

Condor Inspector, eerst waarnemen daarna uitwerken

De Condor Inspector App biedt groot gemak voor inspecteurs. We hebben het waarnemen losgekoppeld van het uitwerken. Praktisch betekent dit, dat je met je telefoon kunt rondlopen en foto’s kunt maken van hetgeen je ziet en je LOGRO waarneming kunt inspreken, die naar tekst wordt omgezet. Je kunt ook de locatie van je waarneming markeren op een plattegrond of foto, die je uiteraard zelf kunt maken. Wanneer je weer achter je bureau zit, gebruik je een laptop of tablet om je waarnemingen te koppelen aan bouwdelen. Vervolgens werk je je bevindingen verder uit naar een conditiemeting met bijbehorende maatregelen en kosten.

Alle soorten inspecties vanaf je mobiele device

De Condor Inspector App ondersteunt RVB-BOEI- en NEN2767-2 conditiemetingen én vragenlijstinspecties. Dit betekent dat je als inspecteur alleen je mobiele telefoon nodig hebt tijdens de inspectie. Houd je handen vrij en gebruik je tijd op locatie voor het doen van specialistische waarnemingen.

Condor, hét vastgoedbeheersysteem voor moderne inspecteurs en beheerders

Condor is een vastgoedbeheersysteem voor integraal beheer en onderhoud van vastgoedobjecten. Met Condor verwerk en analyseer je moeiteloos grote hoeveelheden data, over veel locaties en in een kort tijdsbestek. Condor biedt zowel operationele ondersteuning (workflows, inspecteren, meldingen, contractbeheer), tactische ondersteuning (DMJOP’s, Wettelijke verplichtingen) als ondersteuning van regievoeren (real time overzicht, alles in één systeem, automatische rapportages). Condor wordt onder andere ingezet door het Rijksvastgoedbedrijf, het COA, Van Gogh Museum, Scholengemeenschap Landstede, Qirion, SEIN en WZH.

 

Deel "Condor Inspector App. Voor inspecteurs die prettiger en efficiënter willen werken. " op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

This is Tooltip!

Echo is de nieuwe norm van de gebouwde omgeving van TU Delft

This is Tooltip!
Met Echo is TU Delft een extra vierlaags, deels flexibel in te richten onderwijsgebouw rijker. En Echo is niet zomaar een gebouw: het complex met zeven onderwijszalen en driehonderdzestig studieplekken draagt met haar energieleverende karakter significant bij aan...

Corporaties investeren meer in woningverbetering, tempo nieuwbouw moet fors omhoog

This is Tooltip!
Huurders van sociale woningen blijven positief over hun woning en de dienstverlening van woningcorporaties. Dat blijkt uit de jaarlijkse Aedes-benchmark waarmee prestaties van alle corporaties inzichtelijk en onderling vergelijkbaar zijn. Op vele fronten zijn de prestaties verbeterd: woningen zijn duurzamer...

EU-rapporteur: ‘belang van warmtepompen meewegen in F-gassenbeleid’

This is Tooltip!
Onlangs gaf F-gassenrapporteur voor het Europarlement Bas Eickhout aan dat hij streeft naar een vrijwel totale ban op alle F-gassen. Inmiddels lijkt Eickhout dit standpunt te hebben genuanceerd. Hij erkent dat er een balans moet worden gevonden tussen...

Onze partners

This is Tooltip!
This is Tooltip!
This is Tooltip!
This is Tooltip!
This is Tooltip!
This is Tooltip!
This is Tooltip!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.