Skip to content

CBRE gaat technisch beheer doen voor EPO

Met ingang van 1 oktober 2020 is CBRE GWS verantwoordelijk voor het technisch beheer en onderhoud van de panden van de EPO, gelegen aan de A4 tussen Den Haag en Rotterdam. De contractduur is op drie jaar met de mogelijkheid van tweemaal een verlenging van twee jaar. Het aanbestedings- en selectietraject werd begeleid door consultants van Heyday Facility Management.

Het markante glazen gebouw, ontworpen door architect Ateliers Jean Nouvel en Dam & Partners Architecten, telt 26 verdiepingen en is 156 meter lang.
Het biedt ruimte aan 1.900 medewerkers in twee hoofdstructuren: New Main (hoofdgebouw) en New Hinge (lager gedeelte met onder andere een bedrijfsrestaurant, een atrium met binnentuin en hoorzittingskamers).

Elementen van partnership

Remco Kroeze, Managing Director CBRE GWS Nederland, ziet de samenwerking met EPO als is een mooie stap in de Nederlandse propositie als (integrale) facilitaire aanbieder met een sterke focus op technisch beheer en onderhoud.

De samenwerking bevat alle elementen die passen bij de partnerships van CBRE: een complexe omgeving, een hoge mate van compliancy, een (internationale) high end-omgeving in combinatie met een kans om de samenwerking verder uit te bouwen en te verdiepen.

Deel "CBRE gaat technisch beheer doen voor EPO" op social media

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

CBRE volledig CO2-neutraal in 2040

CBRE heeft bekendgemaakt dat het in 2040 volledig CO2-neutraal wil zijn. Voor CBRE omvat dit doel niet alleen de CO2-uitstoot van de eigen activiteiten, maar ook die van het vastgoed dat het beheert voor beleggers en huurders, evenals de...

CBRE Dutch Office Fund eerste fonds in Europa met WELL-portfolio score

Het International Well Building Institute (IWBI) heeft CBRE Global Investors ‘Dutch Office Fund een portefeuillebrede Well-score toegekend voor de implementatie van gezondheids- en welzijnsstrategieën. Het is het eerste vastgoedbeleggingsfonds in Europa dat een score behaalde voor de gehele...

PingProperties en BAM sluiten onderhoudsovereenkomst

PingProperties heeft met BAM Bouw en Techniek een onderhoudsovereenkomst voor het beheer en onderhoud van Dutch Tech Campus te Zoetermeer. Op de Dutch Tech Campus zijn diverse nationale en internationale bedrijven gericht op smart mobility, ICT en e-health...

Onze partners

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.