Skip to content

CBRE gaat technisch beheer doen voor EPO

Met ingang van 1 oktober 2020 is CBRE GWS verantwoordelijk voor het technisch beheer en onderhoud van de panden van de EPO, gelegen aan de A4 tussen Den Haag en Rotterdam. De contractduur is op drie jaar met de mogelijkheid van tweemaal een verlenging van twee jaar. Het aanbestedings- en selectietraject werd begeleid door consultants van Heyday Facility Management.

Het markante glazen gebouw, ontworpen door architect Ateliers Jean Nouvel en Dam & Partners Architecten, telt 26 verdiepingen en is 156 meter lang.
Het biedt ruimte aan 1.900 medewerkers in twee hoofdstructuren: New Main (hoofdgebouw) en New Hinge (lager gedeelte met onder andere een bedrijfsrestaurant, een atrium met binnentuin en hoorzittingskamers).

Elementen van partnership

Remco Kroeze, Managing Director CBRE GWS Nederland, ziet de samenwerking met EPO als is een mooie stap in de Nederlandse propositie als (integrale) facilitaire aanbieder met een sterke focus op technisch beheer en onderhoud.

De samenwerking bevat alle elementen die passen bij de partnerships van CBRE: een complexe omgeving, een hoge mate van compliancy, een (internationale) high end-omgeving in combinatie met een kans om de samenwerking verder uit te bouwen en te verdiepen.

Deel "CBRE gaat technisch beheer doen voor EPO" op social media

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

CBRE en Bouwinvest trekken samen op om duurzaamheidsambities te behalen

Bouwinvest zet al jarenlang in op duurzaamheid, en gaat nu nog een stap verder door in samenwerking met CBRE de gehele kantoor- en hotelportefeuille op beheerniveau verder te verduurzamen. De ambitie is om in 2021 met alle gebouwen...
CBRE duurzaamheidsadvies

CBRE maakt duurzaamheidsadvies onderdeel van standaarddienstverlening

De vastgoedsector is een van de grootste bijdragers aan de uitstoot van broeikasgassen en heeft daardoor een leidende rol in de transitie naar een duurzame maatschappij. CBRE is nu een groot project gestart om het commercieel vastgoed in...

Onze partners

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.