Skip to content

CBRE gaat technisch beheer doen voor EPO

Met ingang van 1 oktober 2020 is CBRE GWS verantwoordelijk voor het technisch beheer en onderhoud van de panden van de EPO, gelegen aan de A4 tussen Den Haag en Rotterdam. De contractduur is op drie jaar met de mogelijkheid van tweemaal een verlenging van twee jaar. Het aanbestedings- en selectietraject werd begeleid door consultants van Heyday Facility Management.

Het markante glazen gebouw, ontworpen door architect Ateliers Jean Nouvel en Dam & Partners Architecten, telt 26 verdiepingen en is 156 meter lang.
Het biedt ruimte aan 1.900 medewerkers in twee hoofdstructuren: New Main (hoofdgebouw) en New Hinge (lager gedeelte met onder andere een bedrijfsrestaurant, een atrium met binnentuin en hoorzittingskamers).

Elementen van partnership

Remco Kroeze, Managing Director CBRE GWS Nederland, ziet de samenwerking met EPO als is een mooie stap in de Nederlandse propositie als (integrale) facilitaire aanbieder met een sterke focus op technisch beheer en onderhoud.

De samenwerking bevat alle elementen die passen bij de partnerships van CBRE: een complexe omgeving, een hoge mate van compliancy, een (internationale) high end-omgeving in combinatie met een kans om de samenwerking verder uit te bouwen en te verdiepen.

Deel "CBRE gaat technisch beheer doen voor EPO" op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Liquiditeit komt voorzichtig terug op de beleggingsmarkt

n het derde kwartaal van 2023 werd er voor €2,3 miljard in vastgoed belegd, een stijging van 28% t.o.v. het tweede kwartaal. Door terugvallende inflatie en stabiliserende rentes zijn er weer partijen actief in vastgoed investeringen. Liquiditeit lijkt...

CBRE en Albert Heijn gaan samen optrekken in verduurzaming

BRE Investment Management en Albert Heijn Real Estate gaan de handen ineenslaan op het gebied van duurzaamheid. Het eerste resultaat van de samenwerking is een PV-installatie op het dak van de Albert Heijn-supermarkt aan de Molenweg 9 in...

CBRE: Nederlandse kantoren naderen belangrijk klimaatstation

Afgelopen week publiceerde CBRE het onderzoeksrapport ‘Nederlandse kantoren naderen belangrijk klimaatstation’, waarbij is onderzocht hoe het landelijk én per stad zit met de energielabel-C verplichting. Landelijk gezien voldoet ruim 58% van de voorraad aan de labelverplichting, maar de...

Onze partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.