Skip to content

Blog Alina Kramer van Proud People: Kijken we met trots terug op 2020 en hoe nu verder?

Whitepaper duurzaam binnenklimaat

Op alle socials stromen de nieuwjaarswensen binnen, logisch eind december natuurlijk. En eigenlijk zijn ze allemaal voorzien van vergelijkbare teksten over hoe er op 2020 wordt teruggekeken. Bijzonder, anders, gechallenged, thuiswerken, aanpassen, alles komt er in voor. Proud People

Was het dan echt geen leuk jaar? Natuurlijk wel, we weten zeker dat iedereen ook heeft kunnen genieten, schitteren en beste uit zichzelf heeft kunnen halen. Daarin is Proud People geen uitzondering. Er is genoeg om trots op te zijn geweest dit jaar. Meer dan. Zeker gezien het perspectief van wat er dit jaar gespeeld heeft.

 • Zo zijn we met een compleet nieuw label gestart: Vastgoed. Een label dat ook meteen sterk uit de startblokken is gekomen. Iets dat natuurlijk ook te maken heeft met de branche vastgoed, dat enorm in de lift zit. Met al die lopende projecten en alle nieuwe die er aan zitten te komen zal het ook echt nog wel tijdje booming zijn in vastgoed!
 • En we zijn ook trots dat diezelfde vastgoed-klanten onze toegevoegde waarde snel herkenden. En ons onderscheid. De no-nonsense mix van vakkennis hebben en deze op een ongedwongen, informele manier in een samenwerking laten samenkomen werd verfrissend gevonden. Ook onze samenwerking met OG Wijzer is precies zo tot stand gekomen, want OG Wijzer werkt net zo ongedwongen en zit zeker ook vol met kennis over de markt én een heel groot netwerk.
 • Het team vastgoed groeit weer door. Na de start met Alina Kramer is Marjolein Bos al snel toegevoegd als Sr. Recruiter. En we zoeken nu verder naar teamlid nummer drie. De markt biedt zoveel kansen dat het ook niet bij drie zal blijven. Maar we willen wel gecontroleerd blijven groeien.
 • Maar ook heel Proud People heeft het goed gedaan. Ons team is compleet gebleven en juist door een heel sterke en verbonden bedrijfscultuur konden we vanuit huis ook succesvol doorgaan.
 • Was het dan echt alleen maar hosanna en succes? Nee, ook wij hebben echt wel wat gemerkt van opdrachtgevers die het moeilijk hebben, opdrachten intrekken of gedetacheerden die we versneld terugkregen omdat we nou eenmaal een flexibele schil zijn om onze opdrachtgevers. Dus ook wij moesten onze budgetten wat bijstellen. Maar dat is slechts een deel van je bedrijfsvoering en zo moet je denken wij ook kijken naar het geheel.

 

 

Drie weken terug zijn we in Bergen neergestreken met Team Vastgoed om de plannen voor 2021 te gaan maken. Maar eerst op mountainbikes door het PWN-gebied en deel parcours van Schoorl gereden om ons hoofd leeg te rijden en vol energie plannen te maken. En dat is gelukt. Een korte schets wat wij van plan zijn?

 • Woningcorporaties actief als klantengroep mee gaan samenwerken
 • Detachering duidelijker neerzetten en groei in maken
 • Het derde Recruiter onboarden
 • Onze groep klanten binnen het commerciële vastgoed verder laten groeien
 • Op bouwplaatsen en andere projecten meekijken om de markt en dynamiek te ervaren
 • En we denken ook wel een vierde teamlid aan te gaan nemen…..

Dus 2021 kan ons niet snel genoeg starten. En wanneer zijn wij trots op 2021? Als onze opdrachtgevers en professionals onze meerwaarde herkennen én waarderen. Als ze blij zijn met de match die wij hebben mogen begeleiden en als steeds meer partijen in vastgoed in Proud People hun favoriete partij zien voor werving & selectie en detachering van en voor vastgoedprofessionals!

Wij gaan er keihard voor aan de slag om zo mee te bouwen aan het mooiste vastgoed van Nederland!

 

Benieuwd naar wat Proud People voor jou kan betekenen? Klik hier

Voor alle vastgoed vacatures van Proud People: Klik hier

 

 

 

Deel "Blog Alina Kramer van Proud People: Kijken we met trots terug op 2020 en hoe nu verder?" op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Er zijn geen blogs gevonden

Onze partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.