Skip to content

Altijd direct mobiele groene energie uit groene aggregaat

In een tijd waar milieubesparing steeds belangrijker wordt, is het ondenkbaar nog vervuilende, conventionele aggregaten te gebruiken. De groene aggregaat biedt een hybride oplossing waarin brandstof én zonnekracht samenkomen om CO2-uitstoot te reduceren. Dit product maakt door het significant lagere brandstofverbruik per dag een reductie van meer dan 80% haalbaar.

(milieu)besparend en muisstil

“Onze groene aggregaat is toepasbaar op alle denkbare locaties waar gebouwd of verbouwd wordt,” vertelt Mike Geytenbeek. “De constructie bestaat uit een tienvoetscontainer met een accupakket en aggregaat in de container en zonnepanelen op het dak. De energie komt dus voort uit een samenwerking tussen verschillende energiebronnen. Deze hybride oplossing zorgt voor een veel lager verbruik van kostbare en vervuilende brandstof dan een conventionele aggregaat. Voordelig voor het milieu én de portemonnee. Deze oplossing is bovendien veel stiller dan een conventionele aggregaat, omdat het simpelweg veel minder aanstaat wegens het Loadmanagementsystem dat gebruikt wordt. Heel fijn voor werkzaamheden in woonwijken, kantooromgevingen en natuurgebieden. Daarnaast is het systeem binnen anderhalve minuut operationeel.”

Huren, kopen of leasen

“Je kunt onze groene oplossingen huren, kopen of leasen. Waarbij een terugverdientijd van twee tot twee-en-een-half jaar niet ongebruikelijk is. Je bespaart enorm op brandstof en minimaliseert je CO2-emissies. We hebben een hybride aggregaat op Schiphol staan waarmee we al 300.000 kilogram aan CO2 niét hebben uitgestoten. Dat zijn cijfers waar wij enorm blij mee zijn. Ik durf te stellen dat De Groene Aggregaat de meest werkbare én groene oplossing is voor bouw, infra en utiliteit. Neem de systemen die we tussen twee snelwegen hebben mogen plaatsen voor stroomvoorziening van verkeersinformatieborden en camera’s. Het duurzame karakter van het aggregaat gaf daar de doorslag. De projectleider hoeft negen maanden niet naar het aggregaat om te kijken: het gros van het stroomverbruik is op te vangen met zonne-energie waardoor er nauwelijks brandstof wordt verbruikt en omdat het aggregaat zo weinig aan staat, is de onderhoudsfrequentie ook een stuk lager.”

Alles digitaal

Met onze Groene App kun je volgen wat het resultaat en de status is van onze hybride systemen zoals De Groene Aggregaat, De Groene Keet en De Groene Batterij. Via deze app lees je het accupakket uit, bekijk je de locatie en regel je in wanneer je het aggregaat aan laat slaan – zodat de mannen in de keet in rust kunnen schaften – en hoeveel je bespaart natuurlijk. “Wij bestaan sinds 2014 en zien dat er sinds 2018 een explosief toenemende behoefte is aan groene oplossingen. Een hoge positie op de energieprestatieladder is heel normaal geworden, want zo win je aanbestedingen. We staan op honderden locaties per jaar en doen zaken met overheden, defensie en talloze andere partijen om projecten, evenementen en bouwplaatsen van stroom te voorzien.”

Blijven ontwikkelen

Alle producten, waaronder De Groene Aggregaat, De Groene Keet en De Groene laadpaal, zijn door eigenaar Ruud Kraakman zelf ontwikkeld. Ruud is niet alleen technisch en enorm klantgericht, hij staat nog steeds met beide voeten in de klei om de bouwplaatsen te vergroenen. Wil je volledig emissieloos? Ben je op zoek naar een hybride bouwkeet? Wil je jouw tiny house volledig zelfvoorzienend maken? Ruud ontwikkelt samen met zijn R&D-team voor al deze vragen een oplossing op maat.

Meer informatie via degroeneaggregaat.nl.

 

 

Deel "Altijd direct mobiele groene energie uit groene aggregaat" op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Adviseurs kiezen voor energieneutraliteit als minimale ambitie

Vanaf deze maand neemt adviesbureau Merosch alleen nog opdrachten aan waarbij de minimale ambitie energieneutraliteit is. Met deze opmerkelijke stap benadrukken de medewerkers van Merosch hun voortrekkersrol op het gebied van verduurzamen van gebouwen en gebieden. “Begin 2017...

Bioafval gebruiken om je woning mee optewarmen.

Energy Bridge maakt bestaande flats en appartementencomplexen in stappen aardgasvrij zonder dat de energierekening hoger wordt. Daarvoor worden verschillende technieken gebruikt. Samen met haar partner Circ maakt Energy Bridge het nu mogelijk om in één keer 100% aardgasvrij...

Top 10 trends over duurzame kantoren en bedrijfsgebouwen

De duurzame kantoren van de toekomst zijn gezond én groen. De kabinetsdoelstelling om in 2030 45% en in 2050 95% minder CO2 uit te stoten heeft voor bedrijfs- en kantooreigenaren grote gevolgen. Om te voldoen aan de wet...

Onze partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.