Skip to content

Albert Heijn en Selecta Nederland bundelen krachten en beginnen supermarkt in kantoren

Albert Heijn en Selecta Nederland gaan samenwerken. De FOODIE’S micromarkets van Selecta zullen het on-the-go assortiment van Albert Heijn gaan aanbieden. Zo ontstaat een nieuw concept waarmee beide partijen inspelen op de behoefte van gevarieerd en gezond eten op de werkvloer.

 In 2021 openen Selecta en Albert Heijn op minimaal 100 kantoorlocaties in Nederland een onbemande Albert Heijn to go om in de jaren daarna gezamenlijk verder uit te breiden. Naast kantoren leent deze onbemande Albert Heijn to go zich goed voor bijvoorbeeld ziekenhuizen en onderwijsinstellingen.

Veranderende behoefte in de markt

Onderzoek van Selecta laat zien dat de kantooromgeving sterk verandert. Het kantoor wordt dé plek om elkaar te ontmoeten en samen te werken. Een zogenoemde ‘Grab & Go micromarket’ waar klanten op elk moment van de dag verse en gevarieerde producten kunnen vinden, sluit daarbij aan. Dit ziet Selecta duidelijk terug in het succes sinds de lancering van hun FOODIE’S concept vorig jaar. Testen met het onbemande Albert Heijn to go concept leverden goede resultaten op: het sluit naadloos aan op de behoefte van klanten aan lekker, vers en gevarieerd eten en drinken op elk moment van de dag.

Jan Marck Vrijlandt, MD Benelux bij Selecta: “Naast de veranderende functie zien we dat werknemers minder vaak en op wisselende tijden aanwezig zijn op kantoor. Deze trend stelt andere eisen aan het aanbod van food and beverage op de werkvloer. Dit betekent dat werknemers 24/7 toegang moeten hebben tot gevarieerd en gezond eten en drinken. Ons bestaande FOODIE’S micromarket concept helpt bij de transformatie van kantoor naar ontmoetingsplek. Dankzij de samenwerking met Albert Heijn kunnen we in 2021 nog meer organisaties in Nederland ondersteunen met een uitgebreid assortiment gezond en vers eten en drinken.”

Flora Nova Advertentie

 

Marit van Egmond, CEO Albert Heijn: “Wij willen er altijd en overal zijn voor onze klanten. Om de hoek, onderweg en online. Met lekker en gevarieerd eten, altijd waar voor je geld en veel gemak. Er zijn in Nederland en Vlaanderen nog volop mogelijkheden om ons netwerk verder uit te breiden. Samen met Selecta spelen we in op actuele ontwikkelingen in de werkomgeving. Met dit vernieuwende Albert Heijn to go concept zetten we een volgende stap in de wereld van out-of-home consumptie.”

Maatoplossing voor elk moment van de dag

Door de expertise van Selecta op het gebied van food and beverage op de werkvloer te combineren met de kennis van Albert Heijn op het gebied van lekker en gevarieerd eten en gemak, ontstaat een sterk nieuw concept. Dit wordt op maat gemaakt, rekening houdend met de mogelijkheden en de wensen van organisaties die steeds meer op zoek zijn naar flexibiliteit in het aanbieden van eten en drinken voor hun medewerkers. Met de nieuwe, onbemande Albert Heijn to go modules kunnen zij hun medewerkers de hele dag het uitgebreide Albert Heijn to go assortiment bieden met zelfbediening en digitaal gemak zoals zelfscan bij het afrekenen.

Deel "Albert Heijn en Selecta Nederland bundelen krachten en beginnen supermarkt in kantoren" op social media

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Sluiting dreigt voor kantoren die niet duurzaam genoeg zijn

Voor een groot aantal kantoorgebouwen in Nederland dreigt mogelijk sluiting omdat ze niet energiezuinig & duurzaam genoeg zijn. Daarvoor waarschuwt vastgoeddienstverlener Colliers in een rapport. Volgens de regels moeten de kantoren vanaf 2023 namelijk aan bepaalde minimumeisen voldoen....

Houtbouw is het toverwoord voor duurzame bouw

Toen de westerse wereld in 1973 werd getroffen door de eerste oliecrisis, liet een somber kijkende premier Den Uyl Nederland in een tv-toespraak weten dat „het nooit meer zou zijn als het was”. Vervolgens voerde zijn kabinet autoloze...

Besix en Proximus richten platform op voor slimme gebouwen

Het bouwbedrijf Besix en telecombedrijf Proximus kondigen de oprichting aan van een platform dat slimme gebouwen en energiezuinige gebouwen moet maken. Beide spelers bundelen de expertise uit hun eigen vakgebied en stappen daarvoor samen in i.Leco, een technologische...

Onze partners

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.