Skip to content

Aircostoringen sneller zichtbaar

Panasonic Heating & Cooling Solutions heeft zijn AC Service Cloud bijgewerkt met een handige System Health Check-functie. Hierdoor zijn storingen in de airconditioningsystemen van Panasonic sneller zichtbaar. De functie is beschikbaar is voor de commerciële airconditioning (PACi en VRF).

De nieuwe update monitort systemen continu met intervallen van 15 minuten, zodat eventuele storingen snel worden opgemerkt. Alle abnormale gegevens worden automatisch gedetecteerd en gerapporteerd en vereisen geen actie van de gebruiker. Alle gegevens zijn eenvoudig te vinden op het startscherm van de AC Service Cloud en een geschiedenis van gegevens kan tot twee weken worden vastgelegd. Gegevens worden visueel weergegeven op het startscherm met kleuren en vormen, zodat ze in één oogopslag kunnen worden geïdentificeerd. Bovendien worden de waarden van de abnormale gegevens weergegeven met een 2D-grafiek, die kunnen worden aangepast met geselecteerde regels die moeten worden weergegeven.

De drempelwaarde voor het detecteren van abnormale gegevens staat standaard ingesteld, zodat de System Health Check-functie eenvoudig kan worden gebruikt. De instellingen kunnen ook handmatig worden aangepast voor een individuele benadering. De waarde is ook per koudemiddelcircuit te wijzigen.

Bekijk ook de video over hoe AC Service Cloud werkt.

 

OG Wijzer is momenteel bezig met een enquête om de website te optimaliseren. Graag willen wij uw perspectief horen! U kunt deze enquête anoniem invullen of uw gegevens achterlaten, als u dat doet maakt u kans op een VVV cadeaubon t.w.v. € 150,-. De enquête zal +/- 2 minuten van uw tijd in beslag nemen!

Deel "Aircostoringen sneller zichtbaar" op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Nieuwe norm verruimt mogelijkheden voor propaan in airco’s en warmtepompen

De toepassing van propaan als HFK-alternatief in airco’s en warmtepompen stuit op regelgeving.  De norm die bepaalt dat voor dit koudemiddel in verband met ontvlambaarheid een beperkte vullimiet geldt, is onlangs echter gewijzigd. Dit heeft ingrijpende gevolgen. De...
PGGM project Strukton Worksphere

EPBD III -keuring: De ins en outs van de nieuwe keuring

Op 10 maart jl. werd de EPBD III-keuring opgenomen in de Nederlandse wetgeving. Hiermee zijn inspecties van aircosystemen van 70 tot 290 kW verplicht (in de EPBD II-keuring gold dit voor installaties van 12 tot 290 kW). Nieuw...

Onze partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.