Skip to content

Aanbesteding van schilderwerk bedrijfspand. Waar moet je op letten?

Zodra je schilderwerk voor je bedrijfspand aanbesteedt, is het belangrijk om rustig alle opties te vergelijken en op bijzonderheden te letten. Neem de tijd om schildersbedrijven goed te leren kennen door verschillende offertes te bekijken en referenties van elke organisatie te checken. Kijk of een schilder voldoet aan de door jou gestelde criteria, zoals kwaliteitsschilderwerk, ervaring met bedrijfs onroerend vastgoed, flexibel met jouw budget werken etc. Vergeet ook niet naar verzekering en certificaten te informeren.

Een lage prijs betekent niet altijd het beste schilderwerk; er zijn verschillende andere factoren waarmee je rekening moet houden. Kijk naar de levertijd en flexibiliteit van elke schilder, alsmede de kwaliteit van de verf. Selecteer schilders die hoge kwaliteitsnormen nastreven, om te garanderen dat het schilderwerk jarenlang meegaat. Kortom, bij het aanbesteden van schilderwerk voor een bedrijfspand kan goedkoop vaak duurkoop zijn; wees slim wanneer je de perfecte schilder voor je project zoekt!

Kosten schilderen van bedrijfspand

De kosten van schilderwerk aan een bedrijfspand is erg afhankelijk van het type schilderwerk dat je wilt laten uitvoeren. Ervaren schilders kunnen echter schattingen geven op basis van de oppervlakte, toebehoren en complexiteit van het schildertraject. Daarnaast speelt het huidige toestand van de muur of andere oppervlakte waarop men schilderwerken wil laten uitvoeren ook een systeem voor als het gaat om energie-efficiënte schilderprojecten – waardoor meerdere factoren bijdragen aan de definitieve prijsberekening.

Een schilder die schilderwerk verricht voor een bedrijfspand is gemiddeld € 45,- per uur exclusief BTW. Inclusief verf kun je uitgaan van € 60,- Per uur

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Beers Totaalonderhoud

 

Deel "Aanbesteding van schilderwerk bedrijfspand. Waar moet je op letten?" op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Word op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes

Misschien vind je dit ook interessant

Casco winkelpand? Wat is dat eigenlijk?

In de meest gevallen gebruiken verhuurders het ROZ-model winkelruimte voor de verhuur. In het ROZ-model 2003 voor winkelruimte wordt op grond van art. 1 van de algemene bepalingen onder huur als casco verstaan: ‘de huur van de constructieve bouwvloer(en),...

Onze partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.